Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΡΚΕΤΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ- ΑΠΟΥΣΑ Η "αριστερα" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Χτες, τάραξε τα νερά με τον ευθύ του λόγο αποκαλώντας "καραγκιόζηδες" όσους "αριστερούς" της Θεσσαλονίκης απουσιάσουν από την χτεσινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.
Ο Σπύρος Μαρκέτος, καθηγητής του ΑΠΘ επανέρχεται, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης και περιγράφει...
στον τοίχο του στο facebook την πραγματική εικόνα.
Μια εικόνα αποκαρδιωτική για την καθεστωτική αριστερά που απαξιώσε πλήρως την αντιφασιστική συγκέντρωση και εν τέλει επαναλαμβάνει τα λάθη του 1932.

Spyros Marchetos
Και δυστυχώς, όλο το βάρος έπεσε στους γενναίους.... αναρχικούς και εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Από το ΚΚΕ κανένας, από τον Σύριζα η Γιάννα και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν φέρνει ψήφους βλέπεις η σύγκρουση με τους φασίστες. Δεν έχουν ντροπή να είναι γελοίοι καραγκιόζηδες.
Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν γιατί έλειπαν. Να πουν, έχουμε αυτήν τη στρατηγική για την αντιμετώπιση των χρυσαύγουλων. Στηρίζονται στην παθητικότητα και τη μυωπία του μέσου οπαδού τους ίσως. Κρίμα. Η ελληνική αριστερά να επαναλαμβάνει το 2012 τα λάθη της γερμανικής το 1932...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Θύμα ληστών έπεσε ο 89χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα νεκρός στο σπίτι του στην οδό Αριστοτέλους, στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο άτυχος ηλικιωμένος, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται πως έζησε βασανιστικές στιγμές πριν τον σκοτώσουν οι δράστες, καθώς βρέθηκε στο κρεβάτι του φιμωμένος και χειροπόδαρα δεμένος."

ΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ) ΡΕ ΜΟΧΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΣ Ε ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλού για αλλού ο ανώνυμος 1.14 π.μ. έκανες έρευνα, προανάκριση, ανάκριση, έβγαλες ενόχους και καταδικάζεις...
Ναι μα το χριστό (τον επαναστάτη όχι αυτόν την εκκλησίας) λίγος σου πέφτει ο Αγιος Παντελεήμωνας...ανώνυμε