Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ Γ.Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ

Με μαύρες σημαίες θα κατεβαίνουν καθημερινά (12:00-15:00), από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, μπροστά στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του φορέα. Κατά τις ίδιες ώρες οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιούν στάση εργασίας....
«Απορρίπτουμε την κατάργηση του φορέα και εμμένουμε στη θέση μας για την αναβάθμισή του. Οι προτάσεις μας για τη διαμόρφωση ενός νέου πλαίσιου λειτουργίας του φορέα, που θα συνδυάζει και θα συντονίζει τις θεσμικά διαχωρισμένες πολιτικές για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τις υποδομές, αντικείμενο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, με επιπλέον αρμοδιότητες από το υπουργείο Ανάπτυξης, στο οποίο ενταχθήκαμε ως Γενική Γραμματεία προκειμένου να υπάρξει μια στρατηγική μιας ολοκληρωμένης περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης, ουδέποτε ελήφθησαν υπόψη.

Αντίθετα μετά από σωρεία υποσχέσεων και ρητών δεσμεύσεων ο φορέας καταργείται με πρόσχημα τον περιορισμό των δαπανών» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος.

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: