Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΔΥΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΑΠΕΡΓΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΤΕΡ- ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!

Δυο πολύ σημαντικά ψηφίσματα, με προωθημένο πολιτικό μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας και τους εργαζομένους του ΑΛΤΕΡ, ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου, ύστερα από πρωτοβουλία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.Να σημειωθεί ότι κατα τη...
διάρκεια των τοποθετήσεων και της ψηφοφορίας απουσίαζαν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: Παχατουρίδης (ανεξάρτητη ΝΔ), Κελάφας (ανεξάρτητο ΠΑΣΟΚ), Λαλένης (ΠΑΣΟΚ), Τημπλαλέξης (ΚΚΕ), Αλεξοπούλου (ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ).




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λασπώνεις χωρίς να μας εξηγείς!!!
Το ζήτημα είναι:
1- Γιατί έλειπαν? Είχαν μήπως κάποιο λόγο? ...
2- Τι ψήφισαν οι παρατάξεις τους??? Καταψήφισαν τα ψηφίσματα?? Αν ναι, να το αναφέρεις, αν όχι μάλλον δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσεις τέτοιο... "ρεπορτάζ".

Χωρίς να γνωρίζω, πιστεύω ότι τα ψηφίσματα μάλλον ήταν ομόφωνα. Ή τουλάχιστον είπαν "ναι" οι παρατάξεις του δημάρχου και του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.

Ξαναεπιμένω και κλείνω:
Είχαν λόγο να απουσιάζουν οι Τημπλαλέξης και Αλεξοπούλου??
Δεν ήθελαν να τα ψηφίσουν??

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο δημ. σύμβουλος του ΚΚΕ κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του, Τημπλαλέξης, ήταν ενημερωμένος για το γεγονός της κατάθεσης των ψηφισμάτων, αλλά και για το περιεχόμενό τους, κι ενώ είχε πει ότι συμφωνεί με αυτά, παρ'όλα αυτά απουσίαζε κατα την κατάθεση, συζήτηση και ψήφισή τους.

Όντως μπορεί να είχαν καλές προθέσεις οι Τημπλαλέξης και Αλεξοπούλου, αλλά η απουσία τους, αν δεν είναι δικαιολογημένη, είναι αδιαφορία. Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Ειδικά για τους αριστερούς (πόσω μάλλον για τους κομμουνιστές) οι δράσεις κι όχι τα λόγια κρίνουν το έργο.