Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

"Παρών" με αγωνιστική διαμαρτυρία θα δώσει το ΠΑΜΕ Ημαθίας σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 στο νοσοκομείο Βέροιας όπου ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδρος θα παραστεί στη φιέστα των εγκαινίων της νέας κλινικής που έχει γίνει στο ίδρυμα της Βέροιας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ είναι:"Ενώ λοιπόν η κατάσταση αυτή είναι συνεχιζόμενη και τίποτε δεν έχει αλλάξει υπέρ των ασφαλισμένων, το θράσος της συγκυβέρνησης αγγίζει ταβάνι.
Σήμερα ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, o κ. Λοβέρδος, δείχνοντας την αδιαφορία τη δική του και των υπολοίπων μελών της κυβερνητικής κάστας που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ –Ε.Ε, έρχεται να εγκαινιάσει στο Νοσοκομείο Βέροιας νέα πτέρυγα κλινικής.
Προσπαθούν με φιέστες-γιορτές να κρύψουν το αποτρόπαιο πρόσωπο της πραγματικής τους πολιτικής – και στο χώρο της Υγείας- απέναντι σε κάθε εργαζόμενο. Μια πολιτική που έχει οδηγήσει τον καθένα μας να πληρώνει για πράγματα που δικαιούται, πολιτική που οδηγεί στο κλείσιμο και των νοσοκομείων.

Πρέπει τώρα να ορθώσουμε τη διαμαρτυρία μας και το αγωνιστικό μας ανάστημα απέναντι σε αυτή την πολιτική. Πρέπει τώρα και στον τόπο μας να δείξουμε πως αρνούμαστε να πέσουμε θύματα αυτής της πολιτικής, που το μόνο που έχει να προσφέρει στον ασφαλισμένο εργαζόμενο είναι η παντελής έλλειψη υγείας, ασφάλισης, δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το μόνο που υπόσχεται είναι τα βέβαια κέρδη των ιδιωτών-κεφαλαιούχων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, το φτώχεμα των εργαζόμενων, μαζί με τη μεγάλη χειροτέρευση της υγείας όλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: