Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ-Εγκρίθηκε το έργο της αποχέτευσης Χαρίεσσας

Το έργο του Δικτύου Αποχέτευσης της Δημοτικής Κοινότητας Χαρίεσσας Δήμου Νάουσας εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προϋπολογισμού 1.841.951.22 ευρώ.
Συγκεκριμένα, από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώθηκαν ...τα εξής:

Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε η Δ.Ε.Υ.Α. Νάουσας στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δίκτυο αποχέτευσης Τοπικής Κοινότητας Χαρίεσσας Δήμου Νάουσας» η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 1.841.951,22 €. Το έργο αφορά την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Χαρίεσσας, του Δήμου Νάουσας. Περιλαμβάνει την κατασκευή 8.488 μέτρων αποχετευτικού δικτύου. Τα λύματα θα καταλήγουν στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό Κοπανού, ο οποίος διέρχεται εντός του οικισμού της Χαρίεσσας και από εκεί θα μεταφέρονται στην ΕΕΛ των πεδινών οικισμών του Δήμου Νάουσας.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: