Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ !!!

Ρεαλιστής; Πραγματιστής; Κινδυνολόγος; Ότι κι αν είναι ο Κουκουλόπουλος λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι αυτό που λέει σήμερα και αφορά σε πιθανή διάσπαση του ΠΑΣΟΚ την οποία δεν αποκλείει.
Δεν το αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό της διάσπασης και φαίνεται ότι το ξορκίζει κι όλας γιατί γνωρίζει ότι η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για όλους τους ΠΑΣΟΚους που έκαναν την πολιτική επάγγελμα και αποκατάσταση.
Ο υφυπουργός είπε ότι..«Δεν μπορώ να πω ότι ανήκει στη σφαίρα του αδύνατου αυτό το ενδεχόμενο. Μοιάζει πολλές φορές σαν πιθανό» και συνέχισε λέγοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει με πρόταση για πρωθυπουργία στις επόμενες εκλογές".
Ότι θυμάται χαίρεται ο Υφυπουργός Πάρις και μιλάει για πρόταση εξουσίας και συνεπώς πρωθυπουργίας που πρέπει να έχει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.
Είπαμε, οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Θέλουν να παραμείνουν στα πράγματα, στις καρέκλες τους για πάντα.
Και συνεχίζει ο εκ Κοζάνης υφυπουργός του Παπαδήμου: «Την ηγεσία την επιλέγεις με βάση το αν μπορεί να υπηρετήσει ένα σχέδιο για τη χώρα. Για το καινούργιο δεν έχουν ειπωθεί πολλά από κανένα». Τι εννοεί; Εννοεί ότι όλοι αυτοί που θέλουν να γίνουν αρχηγοί ας πουν τι το καινούργιο φέρνουν. Συνεπώς, ο Πάρις στηρίζει ΓΑΠ προς το παρόν.
Και ολοκληρώνει τις δηλώσεις του ο Κουκουλόπουλος λέγοντας με στόμφο ότι «Στην Ελλάδα προ μνημονίου ούτε μπορούμε, ούτε πρέπει να γυρίσουμε», λες και του το ζήτησε κανείς αυτό.
Αυτό που ζητάμε είναι να μας αδειάσουν τη γωνιά και να την κάνουν σήμερα γιατί αρκετά βρωμίζουν τον τόπο με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: