Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για το νέο προϋπολογισμό

Σε ανακοινώσεις προχώρησαν τα κόμματα, έπειτα από την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2012 σήμερα στη Βουλή...Εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ., ο Κ. Αϊβαλιώτης δήλωσε: «Από την ευχή μέχρι το αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη απόσταση… ».

«Συμβατικός» είναι ο νέος προϋπολογισμός για τη ΔΗΜ.ΑΡ., με ενδεικτικά μεγέθη και εικονικά στοιχεία. Το κόμμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Κατατίθεται προκλητικά όταν πριν από τρεις ημέρες τα στοιχεία εκτέλεσης του 10μήνου δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα κυβερνητικά επιτελεία σταθερά υπολείπονται στα έσοδα, υπερβάλλουν στις δαπάνες και μειώνουν εξακολουθητικά το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την κατάθεση του προϋπολογισμού, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη δήλωσε από τη Θράκη: «Θα δούμε τον προϋπολογισμό με πολύ προσοχή. Όπως ξέρετε η Δημοκρατική Συμμαχία είναι η τέταρτη πολιτική δύναμη που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όμως είμαστε ένα κόμμα το οποίο με πολύ μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα θα μελετήσουμε αυτόν τον προϋπολογισμό, για να δούμε αν υπάρχουν οι δυνατότητες βελτίωσης κάποιων αποφάσεων, οι οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον κόσμο αυτή την εποχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: