Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Προσωρινή διαταγή δικαστηρίου απαγορεύει την διακοπή ρεύματος για το χαράτσι!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ)…
ΑΙΤΗΣΗ
1/ Δήμητρας Διακουμέα του Γεωργίου, συζ. Θεοδώρου Βαβαρούτσου, δικηγόρου Καλαμάτας, κατοίκου Καλαμάτας, Τέρμα Περιβολακίων.
2/ Θεοδώρου Βαβαρούτσου του Ηλία, κατοίκου Καλαμάτας, Τέρμα Περιβολακίων

ΚΑΤΑ
Της ανώνυμης εταιρείας με την...επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», κατάστημα Καλαμάτας, οδός Αρτέμιδος, όπως νόμιμα εκπροσωπείται. Να γίνει δεκτή η αίτηση μας. Να διαταχθεί ως πρόσφορο ασφαλιστικό μέτρο η απαγόρευση της διακοπής της ηλεκτροδότησης, από την ΔΕΗ, της οικίας μου που αναφέρεται στο ιστορικό της παρούσας και

Με Προσωρινή Διαταγή του Δικαστηρίου Σας να διαταχθεί προσωρινά, και μέχρι την έκδοση απόφασης επί της παρούσας, η απαγόρευση της διακοπής της ηλεκτροδότησης, από την ΔΕΗ, της οικίας μας που αναφέρεται στο ιστορικό της παρούσας.
Να καταδικασθεί η καθής η αίτηση εταιρεία στη δικαστική μας δαπάνη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Καλαμάτα 16 Νοεμβρίου 2011
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
(Κωνσταντίνος Αλεξ. Μαργέλης)
Διαβάστε ολόκληρη την αίτηση http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_3286.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο το http://www.roumlouki.gr/

Περισσότεροι από εκατό χιλιάδες άνθρωποι δεν πλήρωσαν το λογαριασμό της ΔΕΗ. Μέσα στην τραγικότητά της είναι μια καλή είδηση, που πρέπει να συνοδευτεί από την ευχή - προτροπή να γίνουν ένα εκατομμύριο αυτοί που δεν θα πληρώσουν το χαράτσι, ώστε στην πράξη μαζικότατα να αμφισβητείται ότι το χρέος είναι του λαού.



Πάντως η είδηση τοπικά είναι η άρνηση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας να υποστηρίξει νομικά τους δημότες , σχετικά με το φόρο που πραξικοπηματικά πρέπει να πληρωθεί με το λογαριασμό της ΔΕΗ, διότι κατά τον κ Δήμαρχο ο δήμος δεν διαθέτει δικηγόρο αλλά και ούτε προτίθεται να αναθέσει σε κάποιον τη υποστήριξη των δημοτών.
Ο δήμαρχος μάλιστα προέτρεψε τον εκλεγμένο σύμβουλο Χρ.Αλευρά, της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, να προσλάβει ο συνδυασμός του !, με δικά του έξοδα ! , δικηγόρο για τη νομική υποστήριξη των δημοτών που αδυνατούν να πληρώσουν τα χαράτσια της ΔΕΗ.
------------------------

Εγώ να προσθέσω σαν απλός πολίτης :

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.