Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στη Νάουσα Ημαθίας την 18-11-2011-Βρέθηκαν θαμμένα τα κλοπιμαία

Σε συνέχεια του από 18-11-2011 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας ένας 36χρονος ημεδαπός και μία 34χρονη ημεδαπή,.....
οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε ενεχυροδανειστήριο σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες (18-11-2011) το πρωί, στη Νάουσα ο 36χρονος φορώντας κουκούλα εισήλθε εντός ενεχυροδανειστηρίου και κρατώντας ψεύτικο όπλο, γρονθοκόπησε στο κεφάλι τον 23χρονο υπάλληλο και αφαίρεσε με τη βία τσαντάκι που έφερε στην μέση του ο υπάλληλος, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό (4.593,8) € και διάφορα χρυσαφικά.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 34χρονη σύζυγός του είχε μεταβεί νωρίτερα την ίδια ημέρα στο ενεχυροδανειστήριο για κατόπτευση του χώρου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν εντός μιας νάιλον σακούλας (1) μαύρη κουκούλα ολικής κάλυψης προσώπου, (1) ζευγάρι μαύρα γάντια και επιμελώς κρυμμένο (1) ψεύτικο πλαστικό περίστροφο.

Ακολούθως, κατόπιν υπόδειξης του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε περιοχή πλησίον του υδροηλεκτρικού σταθμού του Σπηλαίου Νάουσας, θαμμένα από τον 36χρονο το χρηματικό ποσό (4.573,8) €, τα χρυσαφικά καθώς και τα ρούχα με τα οποία διέπραξε την ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: