Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ 15/11

Στην κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για αύριο Τρίτη, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε δύο δίωρες στάσεις εργασίας,....
για τον ίδιο λόγο, προχωρούν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.» τονίζει η ΑΔΕΔΥ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας – συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τη μία το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη το «ραντεβού» είναι την ίδια ώρα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Η ΟΛΜΕ με τη σειρά της έχει κηρύξει δύο δίωρες στάση εργασίας η μία μεταξύ 12:00 – 14:00 και η άλλη στις 14:00 – 16:00.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: