Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΚΕ: Ο ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ- ΤΟ ΚΚΕ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Το ΚΚΕ τρώει τα παιδιά του. Σιγά το νέο θα πείτε οι περισσότεροι. Γνωστό το έργο της ανθρωποφαγίας στο ΚΚΕ και δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το ΚΚΕ Ημαθίας όπου "φαγώθηκε" ο Γιώργο Ορφανίδης.
Ο κ. Ορφανίδης ήταν επί σειρά ετών εξέχον στέλεχος του κόμματος και γι΄ αυτό τιμήθηκε με την θέση του επικεφαλής στο δημοτικό συνδυασμό στο δήμο Βέροιας, σύμβουλος για αρκετές θητείες όσπου πριν από δυο μήνες περίπου παραιτήθηκε.
Λίγο ενδιαφέρουν τους πολίτες οι λόγοι της αποχώρησης του Γ. Ορφανίδη από το ΚΚΕ αλλά είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ που ενημερώνει τους πολίτες σχετικά και είναι:"Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ενημερώνει ότι ο Γ. Ορφανίδης , δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ. Με αποκλειστικά δική του ευθύνη, έχει διαγραφεί από την ΚΟΒ Βέροιας, της οποίας ήταν μέλος, για την απόφαση του να προχωρήσει σε πράξεις και ενέργειες που αντίκεινται στο ήθος και στις αρχές των κομμουνιστών, έρχονται σε αντίθεση με το καταστατικό του Κόμματος".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδα, αφού βγάζετε που βγάζετε την ανακοίνωση γιατί δεν μας εξηγείτε ποιές είναι οι "πράξεις και ενέργειες που αντίκεινται στο ήθος και στις αρχές των κομμουνιστών";


Απαύγασμα δημοκρατίας αυτό το κόμμα. Συνεχίζει να δίνει μαθήματα.

Διότι δεν συνεμμορφώθην προς τας υποδείξεις.