Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κείμενο στρατευμένων για την επιστράτευση των 170 στρατιωτικών οδηγών

Τις τελευταίες βδομάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μεταξύ αυτών και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα αγωνίζονται μαχητικά ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία που τους οδηγεί στην ανεργία, στο ενιαίο μισθολόγιο που γκρεμίζει τους μισθούς και στη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα που οδηγεί μεταξύ άλλων και στην ....
ιδιωτικοποιήση της αποκομιδής των σκουπιδιών. Μετά από μέρες απειλών, καταστολής και συκοφάντησης του αγώνα των εργαζομένων, το Υπουργείο Εσωτερικών σε συμφωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μεθοδεύει την επιστράτευση 170 στρατιωτικών οδηγών για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Εμείς, που υπηρετούμε τη στρατιωτική μας θητεία στο πυροβολικό, το μηχανικό και άλλα σώματα του στρατού έχουμε τα μάτια μας στραμμένα με αγωνία στην ελληνική κοινωνία η οποία βάλλεται καθημερινά από την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση απο τη μεταπολίτευση και έπειτα. Τη στιγμή που τα δικαιώματά μας συνεχώς συρρικνώνονται απο μία τόσο επικίνδυνη κυβέρνηση και η κοινωνία βρίσκεται στην αντεπίθεση, ως στρατευμένοι αρνούμαστε να μας χρησιμοποιούν κόντρα στους αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας και διαμηνύουμε πως ο ελληνικός στρατός δεν πρέπει και δεν θα έχει καμία ανάμιξη στα σχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

Β.Γ., τεθωρακισμένα
Μ.Δ., στρατιώτης πυροβολικού
Μ.Γ., στρατιώτης μηχανικού
Τ.Σ., στρατιώτης υγειονομικού
Χ.Β., στρατιωτής μηχανικού

politesstoxaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: