Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θ. ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΆΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ


Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δήμο Αλεξάνδρειας Θέμης Τσιφόπουλος απαντά στους συναδέλφους του για ποιο λόγο καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση πριν από λίγες μέρες. Επιμένει στην άποψή του ότι ενήργησε ορθά και προς το...συμφέρον των δημοτών της περιοχής Μελίκης που είχαν άμεση ανάγκη να ποτίσουν τα χωράφια τους και προέβη σε φράγμα στον Αλιάκμονα ώστε να γεμίσει το αντλιοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή δεδομένου ότι δεν υπήρχε επαρκής όγκος νερού ώστε να δουλέψει το αντλιοστάσιο.
Ο κ. Τσιφόπουλος εμμένει, και ορθά κατά την άποψη της πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής, ότι αν δεν έκανε παρέμβαση ο δήμος Μελίκης θα αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα οι αγρότες.
Επίσης, είπε ότι οι 10 μήνες ποινή που εισέπραξε αφορά στην τοποθέτηση φράχτη σε μπαζότοπο που υπήρχε στην περιοχή και καθαρίστηκε από τον ίδιο και το δήμο. Μετά από μήνυση που υπέβαλλε η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου για περίφραξη, ενώ δεν ήταν τέτοια, το δικαστήριο επέβαλε την ποινή αυτή. Ο κ. Τσιφόπουλος είπε ότι ο χώρος φράχτηκε για να οδηγούνται οι κάτοικοι σε άλλον, πιο κάτω ευρισκόμενο, χώρο απόθεσης αδρανών υλικών και όχι για να τον οικοιοποιηθούν ως δήμος.
Τέλος, ο Θ. Τσιφόπουλος δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ αμέσως μετά την συνεδρίαση του συμβουλίου ότι "είμαι βέβαιος ότι θα αθωωθώ στο εφετείο. ό,τι έκανα το έκανα για το καλό των συνδημοτών μου και πάλι το ξαναέκανα αφού υπήρχε άμεση αναγκαιότητα να ποτίσουν τα χωράφια τους. Εγώ από αυτή την ιστορία μόνο έχασα αλλά έπρεπε να γίνει έστω και εκτός νομιμότητας".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ, τι κοινό συνδέει τον Τσιφόπουλο, με τον Μόχλα??? Όποιος βρει την απάντηση κερδίζει 10 μέρες διακοπές στα Μάταλα!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός για το καλό των συνδημοτών!! Εργολάβος είναι ο κύριος; Μήπως έκανε και αμμοληψίες;Περίφραξη γιατί;Μήπως ο εργολάβος πρέπει να αλλάξει και τον ρου της ιστορίας για το καλό των συνδημοτών του;

Ανώνυμος είπε...

Τι να σκέπτεται άραγε ο Τάκης Βασιλόπουλος? Ε ρε που έμπλεξε ο άνθρωπος με αυτούς! Από τα ποιο αξιόλογα άτομα στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου με αρχές μεθοδικότητα και εντιμότητα. Υπομονή Τακούλη μου.