Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ

Υπέβαλλε την παραίτησή του ο βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας. Σύμφωνα με το παρασκήνιο, θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις βουλευτών. Τί δήλωσε από το βήμα της Βουλής....
Μετά τον Γιώργο Φλωρίδη, παραιτήθηκε και ο βουλευτής Λάρισας, Έκτορας Νασιώκας, στο περιθώριο των δυσχερών πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Η ανακοίνωση της παραίτησής του έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης, από βήματος της Βουλής.

Η ανακοίνωση του κ. Νασιώκα έχει ως εξής:

"Σημερα, θα υποβάλω την παραίτηση μου στο προεδρείο της Βουλής. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να ανατραπεί το σημερινό αδιέξοδο καθεστώς του πολιτικού συστήματος για τη σωτηρία της χώρας.

Το πολιτικό σύστημα γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά. Η χώρα οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους, οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να πορεύονται με γνώμονα το λαϊκισμό. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ. Ευχαριστώ του πολίτες της Λάρισας που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα πάω από εκεί να τους μιλήσω από κοντά και θα παραδώσω σε αυτούς τη βουλευτική μου έδρα".

Πηγές λένε ότι ακολουθούν άλλες τρεις παραιτήσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται για τους κκ Σπηλιόπουλο, Κουρουμπλή και Αντωνίου.

Σύγκληση ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Κατά την έξοδό της από τη Βουλή, η βουλευτής Βάσω Παπανδρέου δήλωσε ότι οι ώρες είναι κρίσιμες και "συνεπώς, ζητώ να συγκληθεί άμεσα η κοινοβουλετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε σύσκεψη".

Την ίδια στιγμή και η υπουργός Παιδείας ζήτησε την σύγκληση υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: