Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το αίτημα για εκλογές έθεσε εκ νέου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας ως "ανέκδοτο" τη στάση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου...Το αίτημα για εκλογές έθεσε εκ νέου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας ως "ανέκδοτο" τη στάση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στη ΝΕΤ είπε ότι ο "πρωθυπουργός είναι σε νευρική κρίση" και ότι βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο. Επιτέθηκε μάλιστα στον κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι "δεν μπορεί να διαπραγματευθεί τα συμφέροντα της χώρας" και ότι οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος. Στη δήλωσή του πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι οι πολίτες "δεν ζητούν ο δικομματισμός, από χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα εναλλαγής στην εξουσία, να μετατραπεί σε ενιαία κυβέρνηση για να εφαρμόσει το Μνημόνιο".

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη επιλογή δημοκρατίας είναι η προσφυγή στις κάλπες καθώς και "η ριζική αλλαγή συσχετισμών, η ήττα του δικομματισμού και των κομμάτων του Μνημονίου και η δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με επίκεντρο τις δυνάμεις της αριστεράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: