Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ, Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ε. Κουρουπάκη
βουλευτής Χανίων ΠΑΣΟΚ
 Ζορισμένη η Κουρουπάκη, βουλευτής ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, απαντάει με εξυπνάδες και αυτονόητα τσιτάτα. Πήρε το εξώδικο από τους Χανιώτες που της λένε ότι πρέπει να προσέξει τι θα ψηφίσει για το Μνημόνιο 2 και λέει ότι «πολιτική δε γίνεται με εξώδικα και νομικίστικους όρους ειδικά όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας».
Προφανώς η Κουρουπάκη δε γνωρίζει ότι...υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο και είναι αποδεκτό, άσχετα αν δεν έχει εφαρμοστεί, να διωχθεί ο κάθε πολιτικός που δεν προασπίζει το συμφέρον της χώρας και όχι των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων.
Της συνιστώ, αυτή και τους συναδέλφους της, να έχουν υπόψη τους ότι ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας που επί θητείας του πτώχευσε η χώρα στα χέρια του ΔΝΤ αυτές τις μέρες δικάζεται.
Δικάζεται με την κατηγορία ότι δεν έκανε αυτό που απαιτούσαν οι περιστάσεις, δεν έκανε ελέγχους στις τράπεζες και στους κερδοσκόπους, στους χρηματιστές και στους τζογαδόρους που κονόμησαν από την πτώχευση.
Να γνωρίζει η Κουρουπάκη και οι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι η Ισλανδία, μια ευρωπαϊκή χώρα, δίνει το παράδειγμα στις υπόλοιπες και στη δική μας και πολύ σύντομα με την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού, και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως, θα κληθούν όλοι αυτοί που ψηφίζουν το ξεπούλημα της χώρας στους κερδοσκόπους να λογοδοτήσουν.
Γι΄ αυτό, ας μην απαντάει με εξυπνάδες η Κουρουπάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: