Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΑΝΤ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι μέρα Σαββάτου, έναν μήνα μετά την κατραπακιά της ήττας με 10 μονάδες, να βλέπεις πάνω από εκατό Νεοδημοκράτες να μαζεύονται στο κάλεσμα της επιτροπής υποστηρικτών του Αντ Σαμαρά.
Η εκδήλωση ήταν πετυχημένη από πλευράς προσέλευσης κόσμου. Αν απουσίαζαν και οι απανωτές αιχμές του ομιλητή εις βάρος της Ντ. Μπακογιάννη τότε θα μιλούσαμε ότι η εκδήλωση πέτυχε απόλυτα το σκοπό της.
Ο τέως περιφερειάρχης της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ Νίκος Φώτος και η πρώην αντινομάρχης, δικηγόρος Θοδώρα Κουρκουτά ήταν αυτοί που "άνοιξαν" την εκδήλωση και μίλησαν στον κόσμο (φωτ. δεξιά).
Οι ομιλητές τόνισαν ότι πρέπει να σταματήσει η οικογενειοκρατική αντίληψη στα κόμματα και θεωρούν ως τον καταλληλότερο να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ τον Αντ. Σαμαρά.
Ακούσαμε ότι ο Αντ. Σαμαράς θα επισκεφθεί την Ημαθία στο διήμερο 14-15 Νοεμβρίου και κλήθηαν άπαντες να κινητοποιήσουν τους Ημαθιώτες νεοδημοκράτες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων και δήλωσαν υποστηρικτές του ο τέως βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, ο δήμαρχος Βεργίνας Νίκος Παπαποστόλου, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Γ. Ακριβόπουλος.
Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του κ. Νίκου Φώτου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Χάρη ! το τι είπε ο Φώτου κατέγραψες? Τι είπε η φιλενάδα μας η Δώρα μας ενδιαφέρει !

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ όταν βάζεις φωτογραφίες από τέτοιες συγκεντρώσεις να είναι μεγαλύτερης ανάλυσης …. Έτσι ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Xronika είπε...

Η αρχική φωτογραφία είναι υψηλής ανάλυσης. Στην ανάρτηση, πάντα, βάζουμε χαμηλής ανάλυσης για λόγους που έχουν να κάνουν με την λειτουργικότητα του blog.
Άμα όμως "καίγεσαι" από περιέργεια, να τη βάλω για μια μέρα, να τη δεις ή να την αποθηκεύσεις και να την "κατεβάσω".
Στείλε μήνυμα αν σε ενδιαφέρει
Χ. Μόχλας

ΥΓ: Τέτοια χατήρια δε χαλάω