Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ Ε.Β.Ζ

Ο πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ της Αλεξάνδρειας, οικονομολόγος Ανδρέας Κόντης, μετέχει στο νέο ΔΣ της ΕΒΖ που ορίστηκε σήμερα από την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.
Ο κ. Κόντης, παλιό μέλος του κόμματος και στέλεχος χαμηλών τόνων, είναι ένας συγκροτημένος πολίτης με άποψη. Πιστεύω ότι η συμμετοχή του στο νέο ΔΣ θα είναι πετυχημένη.

*Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω ότι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν συμμετέχει στο ΔΣ της ΕΒΖ εκπρόσωπος του Πλατέος. Πάντα, στη διοίκηση της εταιρίας συμμετείχε ένας πολίτης, δημότης του Πλατέος εις ένδειξη αναγνώρισης προς το χωριό αφού ως γνωστόν παραχωρήθηκαν εκτάσεις για να κατασκευαστεί το μεγαλύτερο εκ των πέντε εργοστασίων της ΕΒΖ.
Να θυμίσουμε ότι στο ΔΣ που απήλθε μετείχε ο Μάκης Κιρτικίδης από το Πλατύ.
To νέο ΔΣ απαρτίζεται από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στ. Καλογερόπουλος υπήρξε πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη" για σύντομο χρονικό διάστημα και καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου Μπράιτον, ενώ έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΕBank.
Δ/νων ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Λάμπρος Χαραλάμπους, μηχανικός, προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιομηχανίας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πέτρος Γάτσος, τραπεζικός, προερχόμενος από τους κόλπους της ATEBank.
Μέλη:
Κωνσταντίνος Μπλιάτζος (γεωπόνος), Γεώργιος Μάνος (αγρότης), Χρήστος Μοραλίδης (αρχιτέκτων), Μαρία Τσακίρη (δικηγόρος), Φρειδερίκη Δημητριάδη (αγρότισσα), Βασίλης Βουρδόγλου (δασοπόνος), Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος (γεωπόνος) και Ανδρέας Κόντης (οικονομολόγος).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ....!

Ανώνυμος είπε...

Kali epilogh ekane to pasok

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα δικαιωθεί ο "αγώνας" όλων αυτών που μπαινόβγαιναν σε βουλευτικά γραφεία και νομαρχιακές (και ήταν από το Πλατύ) τότε ίσως!

Γιατί ενώ κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν, κάποιοι άλλοι τις νύχτες υποσκάπτουν, με γνώμονα την προσωπική ανάδειξη και την αρπαχτή!! Δεν είναι όλοι ίδιοι!
Όσο για το ΠΑΣΟΚ στο Πλατύ, μια χαρά τα πήγε και θα τα πάει στο μέλλον επειδή είναι καθαροί, αρκεί να πετάξουν έξω τους σύντροφούς-αρπακτικά και να κόψουν τον αέρα στα φαντάσματα. Τότε θα δούμε και απο εκεί έργο. Μπορούν όμως;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι γίνεται; Πάλι τα κομματόσκυλα; Το ΠΑΣΟΚ δεν έλεγε όχι οι αρεστοί , αλλά οι Άριστοι; Το ξεχάσαμε τόσο γρήγορα. Μπράβο μας. Πάντως ο Ανδρέας είναι άριστος
και πολύ καλό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος όλων είναι ο αντιπρόεδρος.
Και κάτι ακόμα να πω. Ο Μοραλίδης και αυτή η Δημητριάδη είναι από Ημαθία; έτσι νομίζω΄

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ,ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗ
ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Β.Ζ.!