Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Μπαράζ διαρρήξεων στο Πλατύ. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν απανωτές διαρρήξεις στο Πλατύ από σπείρα διαρρηκτών που μέρα μεσημέρι εισβάλλουν στα σπίτια και αφαιρούν ότι πολύτιμο βρουν.
Από τα σπίτια που διαρρήχθηκαν έχουν αφαιρεθεί κοσμήματα, χρηματικά ποσά και διάφορα ηλεκτρικά σκεύη.
Έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατ΄ αγνώστων και έχει επιληφθεί η αστυνομία αλλά αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι η ανησυχία των κατοίκων που είναι έκδηλη.
Συνεπώς, το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό αφού η αστυνόμευση του συγκεκριμένου δήμου είναι αδύνατη, είναι ανύπαρκτη διότι το ΑΤ Πλατέος είναι υπαρκτό μόνο στα χαρτιά δεδομένου ότι έχει σοβαρότατες ελλείψεις σε προσωπικό.
Το ζήτημα αυτό είναι γνωστό τόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό εδώ και χρόνια αφού τόσο οι αστυνομικοί υπάλληλοι μέσω του Σωματείου τους όσο και σε πολιτικό μέσω των αιτημάτων του δημάρχου Δημητριάδη. Πλην όμως τίποτα δεν έγινε και δεν προβλέπεται να γίνει.
Μήπως θα πρέπει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να "σηκώσουν" το θέμα ώστε να δρομολογηθεί λύση;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Xρυσοχοϊδης από τα μέρη μας είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πλέον η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοιες μικροπρέπειες...διότι άν πιάσουμε λέμε κάποιον ποιος τον τρέχει στο αστυνομικό τμήμα...και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να δοθεί κλήση στον ληστή για το δάνειο που πήρε ο Δήμος για την καινούργια MERSEDES που την έχει και κριμένη ο Δήμαρχος στο σπίτι του!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαβάσει αρκετές φορές γιαυτήν την μερσεντες και δεν την εχω δει μήπως είναι λάσπη κατά του Δημητριάδη?