Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΘΑ ΥΠΕΡΑΖΠΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Για ακόμα μια φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γικόνογλου επανέλαβε ότι θα στέκεται συμπαραστάτης στον αγροτικό πληθυσμό της Ημαθίας θεωρώντας ότι εκτός από πολιτικό κυρίως ηθική του υποχρέωση αυτή τη στάση.
Στην σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό τύπο ο βουλευτής αναφέρθηκε στον δίκαιο, όπως είπε, αγώνα των αγροτών και τους κάλεσε να είναι παρόντες στην συνάντηση που θα έχουν εντός των ημερών με την ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας.
Τόνισε ότι θα αποκαλύψει ολόκληρη την ιστορία με την περιβόητη "διακρατική" συμφωνία Ελλάδας- Ρωσίας που αφορούσε σε εξαγωγή 10 χιλιάδων κοντέινερ κομπόστας και η οποία ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Εμφάνισε έγγραφο του υπουργείου που λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιου είδους συμφωνία και είπε ότι θα προβεί πολύ σύντομα σε νέες αποκαλύψεις.
Για την ιστορία αυτή κατηγόρησε τόσο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου της ΝΔ όσο και τον Νομάρχη Καραπαναγιωτίδη για τον οποίο είπε ότι πρέπει να πάρει βραβείο Γκίνες για την αδράνειά του και για το μηδενικό έργο που έχει να παρουσιάσει στην Ημαθία.
Δείτε στο βίντεο απόσπασμα των δηλώσεών του για το αγροτικό πρόβλημα:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !
ΕΡΜΗ ΗΜΑΘΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρες Μάρες Κουκουναρες. Γκιγονογλου ο λαος δεν σε εξελεξε για να κάνεις κριτική και για τον καταγγελτικο σου λόγο στην προηγούμενη κυβερνηση. Ο λαός της Ημαθίας υποφέρει και δεν τον νοιάζουν οι μικροπολιτικές σου συμπεριφορές και λογια του είδους "παραλάβαμε καμένη γη". Γιαυτο άλλωστε τιμωρήθηκε η ΝΔ. Τα "αλλοθι" αύτα δεν έχουν καμία απήχηση πια στον κόσμο. Κοιτάξτε άμεσα να βοηθήσε οικονομικά τον αγροτικό κόσμο για να ανασάνει και λιγο η αγορα της Ημαθίας και ασε τις συνεντευξεις τύπου και τις δημόσιες σχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σα τον Μητσοτάκη να σε ευχηθεί καλή τύχη. Ποιός σου ζήτησε να ίσαι κοντά μας;