Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ

Μεγάλη ένταση επικράτησε χτες κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Απ. Παύλου στο Μακροχώρι. Αποτέλεσμα της έντασης αυτής ήταν να διακόψει τη συνεδρίαση η πρόεδρος κ. Κωστογλίδου εξ αιτίας της λεκτικής κόντρας μεταξύ της προέδρου και του Λ. Βαλαβάνη όταν αυτός υπερέβη το χρόνο του κατά την τοποθέτησή του στο αίτημα που υπέβαλλε η παράταξή του να οριστούν δυο πραγματογνώμονες να ελέγξουν αν τα χρήματα που φέρεται να ιδιοποιήθηκε δώθηκαν σε έξοδα του δήμου.
Ένα άλλο αξιοσημειώτο γεγονός είναι ότι η αντιδήμαρχος κ. Ελευθεριάδου (φωτ. αριστερά) ήρθε σε αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Νεστορόπουλο λέγοντας ότι γίνονται έργα όχι όπως προβλέπονται από τις μελέτες αλλά κατά πως βολεύονται οι δημότες με την ανοχή των επιβλεπόντων και είπε ότι δεν θα παραλαμβάνει αυτά τα έργα ως πρόεδρος της επιτροπής παραλαβής.
Επίσης, είπε η κ. Ελευθεριάδου ότι ο δήμαρχος πρέπει να βιαστεί ώστε να μην χαθούν τα χρήματα που εγκρίθηκαν για την πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλεως και πάνε χαμένες τόσες προσπάθειες.
Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: