Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Από τη Βέροια, χτες το βράδυ, όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός της η κ. Μπακογιάννη δήλωσε για ακόμα μια φορά ότι οι Έλληνες χρειάζονται και θέλουν να δουν τα πολιτικά κόμματα να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για να ξεπεραστεί η κρίση. Αν δε συμβεί αυτό, τόνισε, τότε ο λαός θα κληθεί να δώσει διέξοδο.
Αναφερόμενη στην Κυβέρνηση την αποκάλεσε "άτολμη" και ότι.. "κάνει ένα βήμα μπρος και δυο βήματα πίσω".
Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι η στήριξη του κόμματός της, αν ο λαός έτσι αποφασίσει, θα γίνει αλλά αυτό δε σημαίνει και ανάληψη κυβερνητικής ευθύνης.
"Η συνεργασία δεν είναι θέμα προσώπων", είπε σε ερώτηση από τα ΧΡΟΝΙΚΑ, "αλλά θέμα πολιτικών και προγραμμάτων". Δηλαδή, είπε ξεκάθαρα ότι είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με όποιο κόμμα κατακτήσει την πλειοψηφία αλλά αδυνατεί να σχηματίσει κυβέρνηση ξεκαθαρίζοντας, προς το παρόν, ότι δεν επιδιώκει συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει.
Στη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του κόμματος της Ημαθίας έγινε πιο συγκεκριμένη και τους είπε ότι η Κυβέρνηση έχει λάθος σχεδιασμό, ξεζούμισε τους Έλληνες με μειώσεις μισθών και κόψιμο παροχών ενώ άφησε στο απυρόβλητο τους κρατικοδίαιτους Οργανισμούς που αφαιρούν πόρους από το δημόσιο ταμείο όντας ελειμματικοί.
Είπε, στη συζήτηση αυτή, ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου προσωπικά θα επιδιώξει πολιτική - κοινοβουλευτική συναίνεση και δε θα τη βρει στη Βουλή και θα επιδιώξει την προσφυγή στις κάλπες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ψηφοφόρος του μνημονίου, που έκανε μνημόσυνο στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αλλά και σε όλον τον ελληνικό λαό, ήρθε να μας πει πως θα μας σώσει!! Το 1965 μας έσωσε ο αρχιαποστάτης ο πατέρας της από……τον κουμμουνισμό, τώρα θα μας σώσει η κόρη από τον ……σοσιαλισμό!! Δεν μασάει ο λαός Ντόρα, αρκετά πλήρωσε η Πατρίδα σένα και όλο το σοι σου, μάζεψε τα φασισταριά σου, τα μετακινούμενα στρατιωτάκια σου, και παράτα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άντρας τι έπαθε ρε παιδιά με τους μεσογειακούς; Τόσες μίζες έδωσε ο άνθρωπος. Βέβαια του έκανε το χατίρι η κυβέρνηση με το άνοιγμα του επαγγέλματος των φορτηγατζίδων.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η χώρα δεν εχει σωτηρία...όταν δεν ακουει κάν την αντιθετη άποψη, όλα τα αλλα περισσεύουν...όταν το μόνο που μας νοιαζει ειναι να εξαφανιστεί απο προσωπου γης η Μπακογιάννη γιατι αυτή ειναι το μοναδικό πρόβλημα της χώρας, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει καμια προοδος..όσο για τα σχόλια για το 1965, ειναι τόσο θεμιτά όσο και το οτι αν ο πατέρας σου ειναι δολοφόνος μετα απο 20 χρόνια δικαιουται η αστυνομία να συλλάβει και εσένα γιατι μπορεί να είσαι πιθανα δολοφόνος....

Ανώνυμος είπε...

1ο Τα περί αποστασίας 65 δεν την αφορούν. (Παρόλα αυτά καμία αποστασία δεν έκανε ο πατέρας της. Αποστασία έγινε το 1993 από το Σαμαρά. Δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο με το 93 ποτέ)
2ο Δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα. Αν είχε δεν θα έβγαινε στο προσκήνιο με ίδρυση κόμματος απο το μηδέν. Όσοι φοβούνται κρύβονται στα τελευταία έδρανα και θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι.(βλέπε τσοχαντζοπουλέους, λαλιώτηδες, μαντέληδες κτλ)
3ο κριτική για εμφάνιση κάνουν μόνο στα καλλιστεία και όχι στη πολιτική. Κριτική για οικογενειοευθύνη κάνουν σε χούντες. Και αυτό που αποδεικνύουν με τέτοια σχόλια ''προοδευτικοί'' κατά τα άλλα άνθρωποι είναι ότι η αριστερά είναι άκρως φασιστική.
και 4ο η Ντόρα θα πείσει (ξανά) και τους πιο δύσπιστους για τις ικανότητές τις και την αξία της.

Ανώνυμος είπε...

καμία αποστασία δεν έγινε το 1965. Αυτός ο μύθος πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Όποιος διαβάζει ιστορία μπορεί να το διαπιστώσει. Ο Αντρέας κόλλησε τη ρετσινιά αυτή στο Μητσοτάκη χωρίς να ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Απλά ο μητσοτάκης ποτέ δεν είχε ενδιαφερθεί για την υστεροφημία του.