Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο νοσοκομείο της Βέροιας το τελευταίο διάστημα. Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχονται πολίτες της Βέροιας από αδέσποτα σκυλιά, ένα πρόβλημα μεγάλο που θα πρέπει ο δήμος Βέροιας να επιλύσει άμεσα και να μην το παραπέμπει στις καλένδες, παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις σε 0ρούς αντιτετανικούς
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός πολίτης της Βέροιας που δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών στο χώρο του μπάσκετ της Ελιάς και ο οποίος προσέφυγε στο νοσοκομείο για εξέταση και να κάνει τον απαραίτητο ορό.
Εκεί, έκπληκτος άκουσε τους αρμόδιους να λένε ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ορούς αντιτετανικούς και ότι πρέπει να πάει σε ιδιωτικό φαρμακείο και να κάνει τον ορό!!
Το πρόβλημα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί και θα πρέπει ο διοικητής του νοσοκομείου Αργ. Γκαμπέσης να δει το ζήτημα μιας και όπως μάθαμε ενδιαφέρεται να συνεχίσει να είναι διοικητής του νοσοκομείου δεδομένου ότι υπέβαλε αίτηση να κριθεί και να αξιολογηθεί από το υπουργείο Υγείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: