Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός του δήμου Αντιγονιδών. Το ύψος του αγγίζει τα 4,135 εκατομμύρια ευρώ και χαρακτηρίστηκε από τον δήμαρχο Γρηγόρη Στεργιόπουλο ρεαλιστικός και πραγματοποιήσιμος.
Αντίθετη άποψη είχαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας. Τόσο η κ. Λαμπίρη όσο και ο κ. Χίρτογλου χαρακτήρισαν τα ποσά των εσόδων και εξόδων «φουσκωμένα» και καταψήφισαν την πρόταση που κατατέθηκε.
Η κ. Λαμπίρηείπε ότι ο προϋπολογισμός δεν είναι ρεαλιστικός, κινείται στη… σφαίρα της φαντασίας και δεν είναι αναπτυξιακός και παράλληλα περιέχει νέους κωδικούς εξόδων που ως στόχο έχουν τονν προεκλογικό αγώνα των διοικούντων ενόψει του 2010.
Απαντώντας στα επιχειρήματα των παρατάξεων της μειοψηφίας για «φουσκωμένα» ποσά, ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου σημείωσε ότι το ύψος του προϋπολογισμού του 2009 έφτασε τα 4,500 εκατομμύρια.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος κλείνοντας σημείωσε ότι η ανάπτυξη του δήμου φαίνεται μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα και πρόσθεσε ότι ανέλαβε έναν νοικοκυρεμένο δήμο από τον πρώην δήμαρχο Τάσο Τασιόπουλο και τον διατήρησε σε αυτό το επίπεδο χωρίς να υπάρχουν χρέη προς τρίτους.
Προφανώς ο δήμαρχος λησμόνησε τις απεργείες πείνας των εργαζομένων του έξω από το δημαρχείο αλλά αυτό είναι μια ιστορία που όλοι θέλουν να ξεχάσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: