Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΧΡ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Απολύτως σαφής ήταν σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πλατέος Χρήστος Παντόπουλος σχετικά με την υπόθεση της καταδίκης του σε πρώτο βαθμό για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην προέδρου Γ. Δούμπλα σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών.
Ο Χρ. Παντόπουλος είπε ξεκάθαρα ότι αυτός και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της επιχείρησης υπέβαλλαν την αγωγή και ζητούσαν τα 77 χιλ ευρώ από τον πρώην πρόεδρο διότι έκριναν ότι έπρεπε να προστατεύσουν το συμφέρον της ΔΕΥΑ Πλατέος.
Μπορεί η αγωγή να μην τους δικαίωσε, ωστόσο ο ίδιος επιμενει ότι έπραξε σωστά χωρίς να έχει τίποτα το προσωπικό με τον κ. Δούμπλα.
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί καταδικάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για συκοφαντική δυσφήμηση και άφησε να εννοηθεί ότι οι δικαστές δεν κατάλαβαν την υπόθεση λέγοντας ότι πιθανόν δεν διάβασαν καν την δικογραφία!
Τέλος, είπε ο κ. Παντόπουλος ότι αν και στο δεύτερο βαθμό καταδικαστεί αυτός και οι συνεργάτες του στο ΔΣ θα βγει δημόσια και θα ζητήσει συγνώμη από τον κ. Δούμπλα για την υπόθεση αυτή.
"Έχω την πολιτική γενναιότητα να το κάνω αν καταδικαστώ και στο Εφετείο" είπε χαρακτηριστικά".

Να σημειώσω ότι αύριο Τρίτη στις 10:30 πμ ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πλατέος Γιώργος Δούμπλας θα είναι στο στούντιο του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm και θα μιλήσει για την υπόθεση αυτή. Θα έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: