Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΤΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν δύο ακόμη εκπαιδευτικά προγράμματα κατασκευής βιτρό στο Δήμο Αντιγονιδών και κηροπλαστικής στη Νάουσα από τη ΝΕΛΕ - Διεύθυνση Πολιτισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας.
Τους χώρους έκθεσης των έργων των δύο προγραμμάτων επισκέφθηκε ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από την Αντινομάρχη Πολιτισμού Γεωργία Μπατσαρά και την Προϊσταμένη ΝΕΛΕ της Διεύθυνσης Πολιτισμού Λίτσα Αδάμου.
Μιλώντας προς τους εκπαιδευόμενους ο Νομάρχης τούς συνεχάρη για την ποιότητα των έργων τους και τη δημιουργική διάθεση που επέδειξαν, ενώ δεσμεύθηκε ότι αντίστοιχα προγράμματα της ΝΕΛΕ θα υλοποιηθούν και μέσα στη νέα χρονιά όπως αυτοί το ζήτησαν.
Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν σε Νάουσα και Δήμο Αντιγονιδών από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2009. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος ήταν 75 ώρες, με επιμορφώτριες την κ. Λένα Λαζάρου στο βιτρό και την κ. Ανθούλα Βασιλείου στην κηροπλαστική.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΝΕΛΕ Ν.Α. Ημαθίας χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων από Εθνικούς Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: