Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ

Το θέατρο του παραλόγου είδαμε όλοι όσοι πήγαμε στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας το πρωί στις 10.
Προσκληθήκαμε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να παραστούμε σε μια διαδικασία ενημέρωσης επί του αιτήματος του δημότη Θανάση Παπαδήμα που ζητούσε από την επιχείρηση να τον πληροφορήσει πόσα μέτρα κατασκεύασε ο ανάδοχος στην επέκταση του δικτύου της αποχέτευσης.
Παρόντες στο γραφείο ο πρόεδρος της επιχείρησης Κ. Ναλμπάντης, ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου, ο τεχνικός της ΤΥΔΚ Ημαθίας, της επιβλέπουσας υπηρεσίας, Τ. Καλταβερίδης, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Γ. Τζίλας και ο ανάδοχος του έργου κ. Βαφειάδης.
Ο δημότης για δικούς του λόγους, ανεξήγητους σε όλους τους παριστάμενους, ζήτησε να μην γίνει η διαδικασία της επαλήθευσης, της επιμέτρησης του έργου.
Το γεγονός αυτό εκνεύρισε την διοίκηση αφού θεωρεί ότι η τακτική αυτή του συγκεκριμένου δημότη καταντά εμμονή με αποτέλεσμα να τελεί υπό ομηρεία η επιχείρηση και να σέρνεται η φημολογία και απαξία της ΔΕΥΑ και του έργου γενικότερα.
Ο δημότης επικαλέστηκε ότι έπρεπε να ήταν παρόντες ο δ/ντης της περιφερειακής διοίκησης κ. Ευσταθιάδης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Παράσχος και ο εκδότης της εφημερίδας Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας με έντονο και κατηγορηματικό τόνο είπαν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και ότι η ενημέρωση θα συνεχιστεί.
Ο τεχνικός Τ. Καλταβερίδης τόνισε ότι όλα τα αιτήματα του κ. Παπαδήμα έχουν απαντηθεί επίσημα και εγγράφως και πέραν τούτου ουδέν. "Όλα όσα προβλέπει η σύμβαση έγιναν. Κατασκευάστηκαν περισσότερα μέτρα από αυτά που είχε υποχρέωση ο εργολάβος" είπε χαρακτηριστικά
Συμπερασματικά πρέπει να πούμε ότι τέτοιου τύπου εμμονές χωρίς πραγματική βάση, χωρίς στοιχεία εκτός του γραφικού είναι και επιζήμιες τόσο για το κύρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας όσο και για την εν γένει λειτουργία της. Και αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.
Δείτε το βίντεο όπου αποτυπώνονται όλα όσα συνέβησαν στην "διαδικασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: