Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "12" ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡ. ΤΗΣ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

Επίμονα τον ρώτησε σήμερα το πρωί ο Γ. Ζήνας στην πρωινή εκπομπή του στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 fm τον Στ. Παπαστεργίου, γραμματέα της Ν.Ε Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την θέση "12" και γιατί ως τώρα το όργανο στο οποίο είναι γραμματέας δεν έχει εκφράσει την άποψή του.
Άποψη για το κορυφαίο θέμα εξέφρασαν με παρησσία ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, οι δυο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος και Καστανίδης.
Ωστόσο, η ΝΕ Ημαθία αρνείται με πείσμα να πει τη θέση της και ο γραμματέας σήμερα το πρωί δείτε τι είπε: "Είναι ένα μεγάλο θέμα που αφορά το νομό και εντάσσεται στην λογική της ανάπτυξής του. Αυτό το θέμα όπως και ο δρόμος Βέροιας - Σκύδρας και άλλα θα τα συζητήσουμε στη Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος που θα συγκαλέσω αμέσως μετά τις εκλογές. Εκεί θα παρίστανται δήμαρχοι μέλη του συμβουλίου που θα μας πουν την άποψή τους και θα δούμε".
Στην παρατήρηση του Γ. Ζήνα ότι δεν απαντά επί της ουσίας ο κ. Παπαστεργίου είπε ότι θα το πράξει στην συνεδρίαση αυτή..
Και ρωτώ τώρα εγώ ο καχύποπτος:
1.Στην συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει (;) μετά τις ευρωεκλογές η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ θα έχει συγκεκριμένη πρόταση- απόφαση που θα θέσει υπόψιν του σώματος;
2. Πότε θα τη λάβει την απόφαση;

Και το ρωτώ αυτό διότι διαβλέπω το εξής σκηνικό να στήνεται. Επειδή δεν θέλουνε να χαλάσουνε μικροπολιτικές σχέσεις με δημάρχους και τοπάρχες κάνουν πως δεν ακούν και κρύβονται πίσω από τις θέσεις Βενιζέλου, Παπανδρέου κλπ αναλόγως ποιον έχουν συζητητή. Μ άλλα λόγια δεν εκτίθενται θεωρώντας ότι ασκούν υψηλού επιπέδου πολιτική τρομάρα τους.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο παπαστεργιου οσο και να θελει δεν μπορει. ο σιδηροπουλος δεν τον αφηνει και του δημιουργει ρηγματα στην πλειοψηφια της νομαρχιακης επιτροπης πασοκ ημαθιας καθε φορα που παει να σηκωσει το κεφαλι. ετσι εκανε με την παπαοικονομου και τα ευρωβουλευτηλικια-τρομαρα της- ετσι κανει με την κουκουρικου...ετσι κανει παιχνιδι με την αντιθεση του καφτερανη.
αληθεια ο τασουλης δεν μας ειπε ποια θεση εχει για τη χωροθετηση της μεα-χυτυ στη θεση «12»;
αλλα να παιρνεις στο τηλεφωνο για χρονια πολλα γνωριζες δε γνωριζες τους κωνσταντινους ήξερες....ετσι κυριε βουλευτή;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΑΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ Ν.Ε.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝ,ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12, ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είπε αντιφατικά πράγματα ο κ. Παπαστεργίου σε μια προσπάθεια απέλπιδα να υπεκφύγει αλλά δεν το έκανε με πειστικό τρόπο.
Εδήλωσε, λοιπόν ότι η διαδικασία της χωροθέτησης της ΜΕΑ ΧΥΤΥ ευρίσκεται σε εξέλιξη (μέγα ψέμα αφού επισήμως τέτοιο θέμα δεν υπάρχει εκτός και αν το δημιουργήσουν οι αντιδράσεις των κατοίκων και των κομμάτων, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ) και πως θέση του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας είναι ότι αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Προφανώς ο κ. Παπαστεργίου βιάζεται, ώστε να βρει τετελεσμένα οπότε μετά να δηλώσουν ότ διαφωνούσαν με τη θέση 12 αλλά τώρα πια είναι αργά για αλλαγή πλεύσης.
Το πιο αντιφατικό βέβαια είναι το σημείο όπυ δηλώνει ότι μετά τις ευρωεκλογές η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει για να πάρει θέση για τη θέση 12 (τόσα χρόνια τι έκανε;;;; - δεν είχε θέση;;;) και στο ερώτημα του δημοσιογράφου κ. Ζήνα αν υπάρχει ενδεχόμενο η απόφαση της Ν.Ε. να είναι διαφορετική από τις θέσεις που εξέφρασαν Βενιζέλος-Παπανδρέου-Καστανίδη) η απάντη ση του ήταν πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που σέβεται την ιεραρχική πυραμίδα.
Το ερώτημα σαφές τότε κ. Παπαστεργίου. Αφού σέβεστε τις θέσεις και τις αποφάσεις που εξέφρασε ο Πρόεδρος σας αλλά και ο Κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος κ. Βενιζέλος (ειδικά ο 2ος με σαφήνεια και καθαρότητα) προς τι η συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για τη θέση 12 μετά τις ευρωεκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερό πράγματι το ΠΑΣΟΚ να μοιάζει τόσο με την Ν.Δ.,είναι άδικο για τον απλό κόσμο του.
Θλιβερό επίσης άνθρωποι της
εκπαίδευσης και της μόρφωσης
των νέων ανθρώπων να κρύβονται
πίσω απ΄το δάκτυλό τους.

Ανώνυμος είπε...

EINAI FANERO GIATI O PAPASTERGIOY DEN PAIRNEI 8ESH. 8A DYSATESTHSEI TON SIDHROPOYLO KAI DEN TO 8ELEI. AYTOS TON EBGALE GRAMMATEA KAI TO KSEROYME OLOI.

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι άδικο για τον απλό κόσμο του ΠΑΣΟΚ, τους ανώνυμους αγωνιστές του που καθημερινά μοχθούν και επιμένουν να πιστεύουν στα ιδανικά τους μέσα από αντιξοότητες και προδοσίες και...αβάσταχτες ελαφρότητες! Σαν αυτΈς του ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ, ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ, ΔΑΛΛΑ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ, Η ΒΕΡΓΙΝΑ, Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΗΠΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

AYTOS DEN EINAI GRAMMATEAS ORGANOY POLITIKOY KOMMATOS! EINAI TROXONOMOS PAIDIKIS XARAS KAI LEEI KAI POLLA PSEMMATA!XORIS NA KOKKINIZEI!PANTOY KAI SE OLOYS KAI GIA OLA TA THEMATA. APOFASIZEI MONOS TOY KAI META LEEI TO ORGANO. TO ORGANO OMOS EXEI XASEI TH BALA APO TIS PSEYTIES KAI TIS ISORROPIES KAI KANENAS DEN BGAZEI AKRI, MESI KAI TELOS..............
AS EINAI KALA O SIDIROPOULOS KAI O FILIPPIDIS POY EMFANISAN OTI PSIPHISAN 500 STH NIKOMIDEIA TO XVRIO TOY TASOY BOYLEYTI KAI TOY TASOY PARAGONTA.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
ΨΗΦΗΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ
Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ.
ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ
ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ
ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν τολμίσουν να δώσουν στην δημοσιότητα τους φερόμενους ως
ψηφίσαντες στην Ν.Νικομήδεια,
θα γελάσει και το..... παρδαλό
Κ Α Τ Σ Ι Κ Ι !

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. δεν έχει άποψη, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ, ή παριστάνει τον κινέζο.

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας παράλληλα είναι ενεργό μέλος της δημοτικής παράταξης της Δημάρχου Βέροιας, παράταξη που ελέγχεται για την υπογραφή της στη σύμβαση και για την de facto έγκριση της χωροθέτησης της ΜΕΑ - ΧΥΤΥ στο ποτάμι. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Παναγιώτης Χατζησάββας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ 12
ΣΑΝ ΑΔΕΔΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ Μ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

KAI MHN ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.
ΑΜ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.