Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν.Δ

Αδιέξοδο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ, στην συνέλευση της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ Αλεξάνδρειας που έγινε προ ημερών και είχε ως αποκλειστικό θέμα την ενότητα και πως αυτή θα οδηγήσει σε νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Βασίλης Ζωγράφος κάλεσε τα μέλη της οργάνωσης να βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του κόμματος. Είχε καλέσει και τους έξι δημοτικούς συμβούλους της πλειοχηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας που ανήκουν στο κόμμα και είναι οι κ.: Σ. Κούγκας, Παπαδόπουλος Απ., Μεσαλάς Παν., Ελευθερίου Ν., Βουλγαροπούλου Μ. και Βαρσαμοπούλου Ν.
Ήταν εκεί και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης που ηγείται ο κ. Γκαβαρδίνας εκτός του Κ. Παράσχου που για προσωπικούς λόγους απουσίαζε.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της οργάνωσης είπε με πλήρη σαφήνεια το σκεπτικό του που συμπυκνώνεται στο εξής: Επιστρέψτε πίσω, δεν μας χωρίζει τίποτα. Αποφασίζουμε από κοινού ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Θέλουμε να πάρουμε ξανά τον δήμο Αλεξάνδρειας.
Από την πλευρά του ο Σάκης Κούγκας είπε ότι του προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μετά από 6 χρόνια καλείται στο κόμμα να συζητήσει όταν ο ίδιος επί σειρά ετών έχει δώσει τη ζωή του γι αυτό. Τόνισε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και δεν έχουν ακόμα επίσημα, σε κομματική διαδικασία απαντηθεί και αυτό πρέπει να γίνει. Τέλος, είπε ότι αν είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ο νυν δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος και στο πλευρό του.
Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι ασχέτως αν ο κ. Γκαβαρδίνας δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το χρίσμα και το μέλος της οργάνωσης Μπ. Βουλγαράκης πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος ο ίδιος ο Σάκης Κούγκας.
Όπως φαίνεται, η ΝΔ της Αλεξάνδρειας έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η ρήξη που έκαναν το 2002 με το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή τον Σ. Κουγκα μόνον καλό δεν προκάλεσε. Απεναντίας, και τώρα δίνουν γη και ύδωρ ώστε να επανακάμψει Βέβαια, από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, έχει παγιοποιηθεί μια κατάσταση και πλέον η ΝΔ θα πρέπει να καταστρώσει διαφορετική στρατηγική.
Ίσως και να πρέπει να αποφασίσει να αποσυρθεί απο την πρώτη γραμμή των δημοτικών εκλογών προτείνοντας και δίδοντας χρίσματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά να επιλέγουν την διακριτική στήριξη συνδυασμών που πιστεύουν ότι θα προσφέρουν στην πόλεις τους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΓΚΑΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ο ζωγράφος πολυ καλα εκανε και εκανε αυτος την πρωτη κινηση και τωρα θα εκτεθει ο κουγκασ που δεν βοηθα τη νεα δημ.
και μετα μιλαν για ενοτητα

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούγκας φοράει παντελόνια και δεν ξεχνάει πως όταν η τριάδα (Στεφανάκης-Μαυρακάκης-Τσάρτας) τον έδιωξαν ο καθενας με τον τρόπο του από το ψηφοδέλτιο, κανένας Ζωγράφος και κανένας άλλος δεξιός δεν τον στήριξαν. Σε αντίθεση με τον Γκιόνολγου που τον δέχτηκε στο ψηφοδέλτιό του. Ο Κούγκας το εκτιμάει και δεν πρόκειται να πουλήσει τον Μπάμπη ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τα 2000 Ευρώ το μήνα....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ή Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ; ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

GIATI NA PAEI TORA NA KANEI MAGA TON ZOGRAFO?