Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Stage ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την παρουσία των εργαζομένων στα προγράμματα Stage στηρίζει με δήλωσή του ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:
«Ως πολιτικός προϊστάμενος των υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια, έχω πεισθεί απόλυτα για τη χρησιμότητα των συμβασιούχων των προγραμμάτων Stage στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Κάτι αντίστοιχο γνωρίζω ότι συμβαίνει και στις άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage είναι νέα παιδιά, με ήθος και όρεξη για δουλειά και άρτια επιστημονική κατάρτιση, που κάλυψαν και καλύπτουν σημαντικές ανάγκες των υπηρεσιών μας προς όφελος της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.
Προσωπικά στηρίζω ανεπιφύλακτα την παρουσία τους. Θεωρώ ότι η λύση στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενός υγιούς διαλόγου που πρέπει να διεξαχθεί στη βάση της νομιμότητας, με γνώμονα όμως τη χρησιμότητα των στελεχών αυτών αλλά και τα κενά που θα παρουσιαστούν σε πιθανότητα διακοπής της σύμβασής τους.
Ελπίζω να επικρατήσουν οι σωφρονέστερες απόψεις».

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραπαναγιωτίδη τον Σταθάρα δεν βλέπω και δεν μου αρέσει αυτό...Γραμμένο το Ρουμλούκη κανονικά έ???
Εκτός άν υπάρχουν συμφέροντα απο πίσω όπως πάντα

Ανώνυμος είπε...

Τα STAGE έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών σαν εργασιακός μεσαίωνας.
Θάρθει η ώρα που και το ΠΑΣΟΚ θα ανταμοιφθεί για τη διατήρησή τους στο ιδιωτικό τομέα.
Ιδιαίτερα άκαιρες , ατυχείς και προκλητικές οι τοποθετήσεις του Πρ.των υπηρεσιών της Ν.Α.
Οταν αντιμετωπίζουμε ανάγκες στις υπηρεσίες οφείλουμε να τις καλύψουμε με διαφανείς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Μην προσβάλετε κε νομάρχα,τοσο βάναυσα τη νοημοσύνη των πολιτών.
Εσείς δώστε μερικές άδειες ακόμη για να πουλιούνται περισσότερα τούρκικα και κινέζικα προιόντα στις λαικές αγορές (άραγε με πόσες ψήφους παίρνεις μια άδεια ?),τα γκιούμια οι έμποροι (οσοι θα απομείνουν βέβαια) πάλι θα σας στηρίζουν στο θεάρεστο έργο σας, μην ανησυχείται.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου. Τον Σταθάρα τον γνωρίζω προσωπικά πάρα πολύ καιρό. Είναι καθαρό και τίμιο παιδί και δεν θα τον βάλουν γιατί πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης..(Αλέξης δέν είναι κανείς ο λόγος που λέει)
Μην ξεχάσουμε ότι εις βάρος του έπαιξαν παιχνίδια πισώπλατα που άλλα του είπαν ανήμερα και άλλα έγιναν παραμονές. Ήμουν μέσα στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και τα γνωρίζω πολύ καλύτερα και άν λέω ψέματα να βγεί ο Ζωγράφος να με διαψεύσει!!!!
Άλλα θα είναι άνανδρο άν δεν τον βάλει απο 1/1/2010 Αντινομάρχη Παιδείας διότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αλλά και όλα σχεδόν τα κόμματα γουστάρουν τον Σταθάρα γιατί είναι καθαρό παιδί και δεν λέει άλλα σήμερα και άλλα αύριο!!!!

Ανώνυμος είπε...

<<....Οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage είναι νέα παιδιά, με ήθος και όρεξη για δουλειά και άρτια επιστημονική κατάρτιση...>>
TI ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!
ΕΡΜΗ ΗΜΑΘΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉ!!!!!!!!!!!!!
ΕΊΠΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΑΤΆΤΑ!!!!!!
ΦΊΛΕ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑΙ ΌΝΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΉΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΆΜΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ (ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΆΖΟΥΝ) ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ...ΣΤΑΘΑΡΑΣ .
Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ,Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ,Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ,Η ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ?
ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΣ ...ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....
ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

stage τέλος και καιρός ήτανε! αρκετά κορόιδεψαν τα παιδια, αρκετά πήραν και μοίρασαν και απο τις τσέπες μας!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μιλάει κοίτα.

Ανώνυμος είπε...

Άντε μην ασχολείστε με δαύτους.
Κλόουν είναι. Ανεκδοτάδες.Φραουλίτσες.