Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ: Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας -Τονίζει ο νέος γραμματέας της Ν.Ε Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ

Με την εκλογή των οργάνων του κινήματος που πραγματοποιήθηκαν στις 18 του Μάη ολοκληρώθηκε μια μακρά διαδικασία ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβρη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στις κορυφαίες εκλογικές διαδικασίες ανεξάρτητα από την προτίμησή τους, όσο και όλους τους συνυποψήφιους για τον καλό αγώνα που πραγματοποίησαν.
Στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός ΠΑΣΟΚ που θα είναι πλειοψηφικό στην κοινωνία χρειάζεται συσπείρωση όλων των δυνάμεών μας. Στα πλαίσια λοιπόν αυτά θα ήθελα κοντά μου τους άλλους συντρόφους διεκδικητές της Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, καθώς και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που θέλουν να δουν τον τόπο μας να αναπτύσσεται δυναμικά.
Οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν. Εκείνο που απομένει τώρα είναι όλοι μας να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας. Με πολύ δουλειά, με σχεδιασμό, με ενότητα, με το βλέμμα μας στραμμένο στην κοινωνία και στα προβλήματά της, χωρίς αγκυλώσεις προκαταλήψεις και αποκλεισμούς θα προχωρήσουμε μπροστά.
ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: