Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

AYΡΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Θ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Νο2"

Με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την κυοφορούμενη «Διοικητική μεταρρύθμιση» συνεδριάζει αύριο Πέμπτη στις 5:30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατέος. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκε και θα συμμετέχει ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που συνέταξε (για λογαριασμό της ΚΕΔΚΕ) τη μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Η πρόκληση μιας νέας Μεταρρύθμισης της πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης», Καθηγητής κ. Θεόδωρος Χατζηπαντελής. Η συζήτηση του θέματος αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 8 με 8:30 το βράδυ, δεδομένου ότι θα προηγηθεί ειδική θεματική συνεδρία για την παρουσίαση και συζήτηση του προγράμματος «Ψηφιακός Δήμος».
Σημειώνεται ότι, ο κ. Χατζηπαντελής, καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, συμμετείχε και στην ερευνητική ομάδα που συνέταξε αντίστοιχη μελέτη «για την οργανωτική αναδιάρθρωση και λειτουργική αναβάθμιση της δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης» για λογαριασμό της ΕΝΑΕ.
Η συζήτηση του θέματος, με την παρουσία και του συντονιστή της ομάδας εκπόνησης της μελέτης, αποκτά ενδιαφέρον, καθώς και το κείμενο των θέσεων-προτάσεων που αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, για να κατατεθεί στη προσεχή Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ Ημαθίας, ως συμβολή του Δήμου Πλατέος στον σχετικό προσυνεδριακό διάλογο των ΟΤΑ α’ βαθμού, που θα κορυφωθεί στο θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: