Σάββατο 3 Μαΐου 2008

EKΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Κορυφώνονται οι διαδικασίες και διεργασίες εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων του Πασόκ στην Ημαθία. Πληροφορίες φέρουν να διεκδικούν το αξίωμα του γραμματέα τέσσερις υποψήφιοι. Είναι ο Μελέτης Σισμανίδης, πρώην γραμματέας της οργάνωσης Αλεξάνδρειας και πρώην μέλος της Ν.Ε Ημαθίας (φωτ.), ο γιατρός Ζάκης Κόλβατζης, ο εκπαιδευτικός Χάρης Καφτεράνης και ο έμπορος Γ. Πάτσος.
Η εκλογή θα γίνει στις 18 Μαϊου και ως γνωστόν οι υποψήφιοι για τη νέα Ν.Ε θα συμπεριλαμβάνονται σε ένα ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι γραμματείς σε ξεχωριστό.
Πρέπει να πούμε ότι ο κ. Σισμανίδης δεν ανήκει σε κανένα μπλοκ και το χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι άκρως κομματικός και συνεπείς χωρίς υστεροβουλίες ή διασπαστικές πρακτικές στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν.
Ο κ. Κόλβατζης, γυναικολόγος από τη Βέροια, ει ναι παλιό μέλος του κόμματος και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες "πιστώνεται" στο βουλευτικό γραφείο του Σιδηρόπουλου.
Ο κ. Καφτεράνης, επίσης εκπαιδευτικός από τη Μελίκη, ανήκει στη γνωστή πτέρυγα του κόμματος που υποστήριξε την υποψηφιότητα του Σ. Γαβριηλίδη στις νομαρχιακές εκλογές, ενός ψηφοδελτίου που δεν είχε την κομματική "νομιμοποίηση".
Τέλος, ο κ. Πάτσος προαλείφονταν για μια θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο πλην όμως τον "καθάρισε" στο τέλος ο συντοπίτης του Άγγ. Τόλκας. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: