Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ: Σκληρή κριτική σε δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας για παράνομη καταπάτηση οικοπέδου στην Καβάσιλα. Εκτεθειμένος και ο Δήμαρχος...

Η καταγγελία ήταν σαφής και αφορούσε δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και κατά συνέπεια και την ίδια τη διοίκηση του δήμου Αντιγονιδών. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παναγιωτίδης κατέλαβε αυθαίρετα ένα οικόπεδο στην Καβάσιλα ενώ αυτό έχει παραχωρηθεί σε άλλον δημότη και πιο συγκεκριμένα στον κ. Γερόπουλο Διονύσιο.
Σκληρή κριτική άσκησαν στον σύμβουλο οι κ. Χίρτογλου και Τσίπης καθώς και η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Αννα Λαμπίρη καλώντας τον να αποκαταστήσει την τάξη και τη νομιμότητα.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος, εμφανώς σε δύσκολη θέση, είπε οτι ο δημότης που δικαιώθηκε το εν λόγω οικόπεδο έκανε αίτηση στο δήμο και ζητά να του παραχωρηθεί κάποιο άλλο, προφανώς καλύτερο, οικόπεδο.
Απο την πλευρά του ο δήμος, είπε ο κ. Στεργιόπουλος, είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει το αίτημα του δημότη ερχόμενος προφανώς σε ευθεία συναλλαγή μαζί του ώστε να αφήσει το οικόπεδο που του ανήκει στον σύμβουλο Παναγιωτίδη.
Μιλάμε για κωμικά πράγματα που όμως συνέβησαν χτες στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αντιγονιδών.
Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα ζητήματα ήταν κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά αφού αφορούσαν σε αποδοχές ποσών από την πολιτεία και παραλαβές έργων που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: