Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Την Πέμπτη 22 Μαΐου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Πλατέος υπο την προεδρεία του Στ. Χρυσόμαλου (φωτ.) με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την κυοφορούμενη «νέα Διοικητική μεταρρύθμιση» και την παρουσίαση του προγράμματος «Ψηφιακός Δήμος» συνεδριάζει την Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 17:30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατέος. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αναλυτικά, είναι τα εξής:
Ειδική θεματική Συνεδρία για την παρουσίαση και συζήτηση του Προγράμματος «Ψηφιακός Δήμος», που περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:
·Από τη Μηχανοργάνωση στην Αναδιοργάνωση των Δήμων
·Διαχείριση γης και περιουσίας με Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)
·Δίκτυα Intranet – Extranet
·Ευρυζωνικά Δίκτυα
·Διαχείριση διαδικασιών και διοίκηση του Ψηφιακού Δήμου
·Παρουσίαση της εξ αποστάσεως Eκπαίδευσης
1.Συζήτηση και διατύπωση απόψεων επί της προκαταρκτικής μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τίτλο: «Η πρόκληση μιας νέας Μεταρρύθμισης της πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης» - Κατάθεση θέσεων και προτάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση (30ο Συνέδριο) της ΤΕΔΚ Νομού Ημαθίας.
2.Έκφραση γνώμης για τη σύνταξη «Ειδικής διαχειριστικής μελέτης για τη βόσκηση στην περιοχή ευθύνης του φορέα διαχείρισης δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα».
3.Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2008.
4.Απόδοση ποσού σε Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για κάλυψη έκτακτων αναγκών – Τροποποίηση προϋπολογισμού.
5. Λήψη απόφασης για την έγκριση παραχώρησης χρήσης αίθουσας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αράχου «Ο Πόντος».
6.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών του έργου «Περίφραξη του Γυμνασίου Δ.Δ. Τρικάλων Δήμου Πλατέος και Λοιπών Σχολείων του Δήμου (Ν)» (Α.Μ. 283/2006).
7.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής των εργασιών του έργου «Επισκευή και συντήρηση νηπιαγωγείου Πλατέος» (Α.Μ. 341/2006).
8.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής των εργασιών του έργου «Δημοτική οδοποιϊα Δ.Δ. Τρικάλων, Δ.Δ. Κλειδίου, Δ.Δ. Κορυφής, Δ.Δ. Λιανοβεργίου και Δ.Δ. Πλατέος» (Α.Μ. 456/2005).
9.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής των εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ανενεργούς χωματερής Δ.Δ. Λιανοβεργίου» (Α.Μ. 470/2005).
10. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οικισμού Πλατέος» (Α.Μ. 229/2007).
11.Αναγκαίες παρεμβάσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν στην υπόγεια διάβαση που κατασκευάζεται από τον ΟΣΕ στο Τ.Δ. Πλατέος, προκειμένου το έργο να είναι ασφαλές και λειτουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: