Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στη Βέροια, Πέμπτη 15 Μαΐου 2008 συνεδρίασε η Αυτόνομη Παρέμβαση Δασκάλων-Νηπιαγωγών & Ειδικοτήτων Βέροιας-Αλεξάνδρειας και αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση της παράταξης.
Φιλοδοξία μας είναι να σταθούμε στο πλευρό όλων των εκπαιδευτικών στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ολομέτωπης επίθεσης που δεχόμαστε από την πολιτική της Ν.Δ. Μια πολιτική που πλήττει και απαξιώνει το δημόσιο σχολείο προς όφελος των ιδιωτικών, οδηγώντας παράλληλα τους γονείς από νωρίς στα πλοκάμια της παραπαιδείας. Μια πολιτική που σε συνέχεια των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ μας έχει καταδικάσει σε μισθούς φτώχειας. Μια πολιτική που θέλει να βάλει χέρι στις συντάξεις και στα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Φιλοδοξούμε επίσης να αποτελέσουμε τη δύναμη εκείνη που θα βάλει τέλος στην αγαστή συνεργασία της ΠΑΣΚΕ με τη ΔΑΚΕ στα συνδικαλιστικά πράγματα του νομού μας, που θα βάλει τέλος στις πελατειακές σχέσεις.
Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επικράτηση της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης στα εκπαιδευτικά πράγματα του νομού μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που συμμερίζονται τις ανησυχίες, τις απόψεις και τα όνειρά μας να πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα και να αγωνιστούν μαζί μας.
Αυτόνομη Παρέμβαση
Δασκάλων – Νηπιαγωγών & Ειδικοτήτων
Βέροιας - Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: