Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

M. ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ...

Στο έργο της κυβέρνησης για την Ημαθία και σε σειρές πρωτοβουλιών του για να δοθούν λύσεις σε διάφορα τοπικά ζητήματα αναφέρθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2008 στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ της Βέροιας. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο Νομάρχης Ημαθίας, Δήμαρχοι του Νομού, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, κλπ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Μ. Χαλκίδης παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για όλες τις αναφορές του, προσκομίζοντας έγγραφα Υπουργείων, τεχνικές μελέτες, οικονομικούς πίνακες, κτλ.
Οι αναφορές του Ημαθιώτη Βουλευτή αφορούσαν σε θέματα όπως η παραμονή του Β’ ΣΣ στο Νομό και σειρές έργων υποδομής για τη Βέροια, ο σχεδιασμός για την έλευση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Βέροιας και της Νάουσας, η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας προς όφελος της τοπικής οικονομίας, η ευνοϊκή ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στους απολυμένους της Νάουσας, η στήριξη των βοοτρόφων της Ημαθίας μέσω ευνοϊκών αποφάσεων για την εκτροφή μοσχαριών, η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος της Ημαθίας με την οργανωμένη διάθεσή τους σε νέες αγορές, η δημιουργία έργων για την ανάδειξη των μνημείων της Βεργίνας, έργα ανάπτυξης σε Δήμους της Ημαθίας (Πλατύ, Ειρηνούπολη, Μελίκη κλπ) και πολλά ακόμη.
Όπως τόνισε ο Μιχάλης Χαλκίδης, «γίνεται έργο από την Κυβέρνηση Καραμανλή στην Ημαθία και μάλιστα σημαντικό» και υποστήριξε ότι από την πλευρά του «απλώς κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε στον κόσμο και είναι συνεπής σε σχέση με τα όσα δεσμεύτηκε απέναντι στους Ημαθιώτες και στους τοπικούς φορείς της Ημαθίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: