Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Επίθεση ναζιστών στα γραφεία της «Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας» / Ανακοίνωση Π. Κωνσταντίνου

«Φασιστοειδή διάλεξαν τις μέρες του Πάσχα αλλά και την επέτειο της 21ης Απρίλη για να επιτεθούν νύχτα στα Γραφεία της  δημοτικής κίνησης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» σε κτίριο του δήμου Αθηναίων τα οποία δόθηκαν μετά την εκλογή του Πέτρου Κωνσταντίνου ως δημοτικού συμβούλου το 2010.
Προηγήθηκε απειλητικό τηλεφώνημα στον Πέτρο Κωνσταντίνου από φασιστοειδές την...
Πέμπτη 17 Απρίλη στις 11.22μ.μ. με υβριστικό περιεχόμενο αλλά και την απειλή 'θα δείτε τι μπορεί να κάνει η Χρυσή Αυγή’.
Έσπασαν τη πόρτα των Γραφείων που βρίσκεται το 5ο όροφο ενώ στο δρόμο τους έσκισαν αντιφασιστικές αφίσες που βρίσκονταν στο ισόγειο.
  
Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στην είσοδο και στη σκάλα έξω από την πόρτα εισόδου στα Γραφεία την οποία και δεν κατάφεραν να παραβιάσουν.
Αυτή τη βδομάδα η καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν σε ισόβια ανέδειξε την κάλυψη των εγκλημάτων τους από την ΕΛΑΣ και την ίδια την κυβέρνηση των Μπαλτάκων, των Βορίδηδων και των Πλεύρηδων. Δεν ερευνήθηκαν οι διασυνδέσεις και τα ρατσιστικά κίνητρα των δολοφόνων του τάγματος εφόδου  που δρούσε στη περιοχή της Αθήνας. Εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου της χρυσής Αυγής είναι ο υπόδικος Κασιδιάρης.
Οι νεοναζί στην απομόνωση τους καταφεύγουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις νύχτας.
Είναι ώρα να ξηλώσουμε τους μαύρους μηχανισμιούς της Χρυσής Αυγής που ακόμη δρουν με την βουλευτική ασυλία και τη κάλυψη της συγκυβέρνησης των Μπαλτάκων.
Καλούμε τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις, κάθε δημοκράτη να καταδικάσουν  τις φασιστικές  προκλήσεις.
Kαλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στην Ευχαριστήρια εκδήλωση μετά το τέλος της δίκης για τον  Σαχζάτ Λουκμάν, της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ την Τετάρτη 23/4, 7μμ στο αμφιθέατρο του 9.84 στο Γκάζι».


Π. Κωνσταντίνου υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: