Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Οι Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ

Για μια ακόμη φορά τα καθεστωτικά ΜΜΕ  έκαναν την «δουλειά»  τους  ως υποτακτικοί του συστήματος . Αυτή την φορά μάλιστα θυμήθηκαν, ότι υπάρχει και η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που τεχνηέντως δεν την συμπεριλαμβάνουν στους καλεσμένους των πολιτικών πάνελ .  Ενώ καλά-καλά δεν ξέρουν να τον προφέρουν (βλ. Βάιος Σύρρος στο Star  που αναφέρεται  «στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ) μας «θυμήθηκαν»,  προκειμένου να προσάψουν την πρόκληση επεισοδίων  κατά της...
«απαγορευμένη» πορεία στις  1/4/2014.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  για άλλη μια φορά στάθηκε όρθια  απέναντι , ενάντια και συγκρουόμενη.
Είμαστε και θα είμαστε απέναντι στις δυνάμεις καταστολής , στην κυβέρνηση και την Ε.Ε, που δεν απαγορεύουν μόνο τις συγκεντρώσεις , αλλά ουσιαστικά σκοπό έχουν με το νέο μνημόνιο ,να απαγορεύσουν την ζωή , την εργασία και την  αξιοπρέπεια όλων μας.
Δρούμε ενάντια  στο καπιταλιστικό σύστημα, που προτάσσει  την δουλική υποταγή και τις εντελώς δουλικές συνθήκες εργασίας  σ’ αυτό, με ενοικιαζόμενους ή διαθέσιμους  εργαζόμενους  λες και είναι τροτέζες στο πορνείο τους .
Όσα συστημικά «παπαγαλάκια» επιχειρούν να μας  αμαυρώσουν, καταλήγουν να γελοιοποιούνται ως γλίτσες κι υποτακτικοί του συστήματος .
Οι διώξεις εκπαιδευτικών , εργατών , δημοσιογράφων , φοιτητών και γενικότερα αγωνιστών , που ανήκουν στο χώρο μας , είναι μία απόδειξη ότι μας φοβούνται . Η καθημερινή πάλη κι εναντίωσή μας είναι μία απόδειξη ότι δεν τους φοβόμαστε !
Για μας ο μόνος δρόμος είναι: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΠΑΛΗ !
Θα μας έχουν πάντα απέναντί τους , οργανωμένα , συντεταγμένα κι αδιαπραγμάτευτα, διότι δεν θέλουμε να διαπραγματευτούμε ,ούτε να διαχειριστούμε  το άδικο αλλά να το ανατρέψουμε !


ΔΤ Τοπικών Επιτροπών Ανατολικής Αττικής, 2/4

Δεν υπάρχουν σχόλια: