Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

VIDEO- Ο Παπαδάκης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) εκνεύρισε πολύ Πρετεντέρη και Ντόρα χτες το βράδυ

Παρακολούθησα χτες την εκπομπή του Πρετεντέρη μετά από πολλούς μήνες. Η μοναδική αιτία ήταν η παρουσία του δικηγόρου και μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κώστα Παπαδάκη και δεν διαψεύστηκα. Ο Παπαδάκης ανέβασε την πίεση τόσο στον Πρετεντέρη όσο και στις Μπακογιάννη και Βόζεμπεργκ που κυριολεκτικά άρχισαν να...
τσιρίζουν για να αναμασήσουν τις γνωστές θέσεις τους περί τρομοκρατίας. Πεδίο προνομιακό για την Ντόρα που εξαργύρωσε με το παραπάνω την δολοφονία του Μπακογιάννη από την 17Ν και συνεχίζει ακάθεκτη.

Το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ έκανε ένα μοντάζ από τις παρεμβάσεις που κατάφερε να κάνει ο Κ. Παπαδάκης και το αναδημοσιεύουμε για όσους αρνούνται να βλέπουν αυτή την εκπομπή και "έχασαν" τον Κ. Παπαδάκη.
Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο και το βίντεο είναι:

Στην κυριολεξία στον «λάκκο των λεόντων» βρέθηκε ο αγωνιστής δικηγόρος -και κατά δήλωση του μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Κώστας Παπαδάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη.


Μετά βίας μπορέσαμε να φτιάξουμε ένα 14λεπτο βίντεο με τοποθετήσεις του, αφού σ' όλη την διάρκεια της εκπομπής είχε συνεχής διακοπές από τους παρισταμένους της εκπομπής με προεξέχοντα τον παρουσιαστή της.

Και ήταν λογικό. Ο Κώστας Παπαδάκης τους έλεγε πράγματα που τους προκαλούσαν ανατριχίλα. Εξέφραζε απόψεις ουσιαστικά απαγορευμένες για τα ΜΜΕ, αλλά τόσο αυτονόητες για έναν μέσο πολίτη. Αφού εξέφρασε την άποψη της συλλογικότητας του για τις ενέργειες μειοψηφικής ένοπλης πάλης διερωτήθηκε ρητορικά απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Χ. Ξηρός είναι η απειλή της ελληνικής κοινωνίας και όχι τα Μνημόνια και τα χαράτσια;». Συμπλήρωσε σ' αυτή την κατεύθυνση λέγοντας:


«Τρομοκράτες δεν είναι ούτε τα μέλη της 17 Νοέμβρη, του ΕΛΑ, είναι οι κύκλοι της εξουσίας οι οποίοι καθημερινά διαχέουν την βία και γεμίζουν την κοινωνία με ανεργία με φτώχια με μνημόνια, με χαράτσια με φόρους, με διόδια, με αυτοκτονίες, με ανθρώπους οι οποίοι πεθαίνουν απ' το κρύο...».
Τις αντιδράσεις των παρισταμένων της εκπομπής μπορείτε να της παρακολουθήσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.Πραγματικά ήταν απόλαυση να παρακολουθείς την αμηχανία της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλεγε πώς κυβερνάει και πώς εννοεί το κόμμα της τη δημοκρατία, ενώ επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να μιλήσει δημόσια --εννοούμε σε πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο, γιατί ο Κ. Παπαδάκης έχει έντονη παρουσία σε κάθε κινηματικό δρώμενο- για την πραγματική λειτουργία του αστικού συστήματος και της αστικής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: