Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

"Ξαναχτύπησε" η Αντωνίου (ΝΔ) / Μετά τα γουναράδικα την κοινώνησε ο Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και ...θύμωσε

Η Αντωνίου στο κέντρο συμμετέχει στο καρναβάλι του Άργους και μάλιστα δέχεται να την "κοινωνήσει" ένας καρναβαλιστής ντυμένος παπάς που είναι προφανώς ο βοηθός του Διαμαντόπουλου (δεξιά). Μετά θυμήθηκε η Αντωνίου ότι είναι χριστιανή και έβγαλε ανακοίνωση. Δείτε το βίντεο
Φαντάζομαι ότι όλοι θυμάστε την ανεκδιήγητη βουλευτίνα της ΝΔ στο νομό Καστοριάς που προ μηνών «έγραψε» ιστορία από το βήμα της Βουλής σχολιάζοντας την...
ιστορική φράση του Βελουχιώτη «ραντεβού στα γουναράδικα» η οποία είχε ακουστεί από τον συνάδελφό της Καστοριανό του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο.

Τότε, η βουλευτίνα της ΝΔ είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑιος βουλευτής έθιξε την τίμια τάξη των γουναράδων της Καστοριάς που με ιδρώτα βγάζουν το ψωμί τους. Ότι νάναι δηλαδή.

Η βουλευτίνα ξαναχτύπησε βρίσκοντας αφορμή το καρναβάλι του Άργους όπου και πάλι ο Διαμαντόπουλος ντύθηκε, μασκαρεύτηκε καλύτερα, παπάς. Έβαλε ράσο και καλυμμαύκι και γλέντησε ο άνθρωπος το έθιμο του τόπου του.

Έλα μου ντε που η Αντωνίου ως γνήσια εκπρόσωπος του τρίπτυχου «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια» θίχτηκε και πάλι και θέλησε να κερδίσει ακόμα δυο λεπτά δημοσιότητας. Κάνει όμως το ατόπημα να χαρακτηρίσει «καρναβάλι» τον συνάδελφό της. Προφανώς δεν έχει συναίσθηση πολλών πραγμάτων και κυρίως της πραγματικότητας που είναι σκληρή. 

Στο καρναβάλι του Άργους λοιπόν ο Διαμαντόπουλος μασκαρεύτηκε σε "Παπα σούζα" και μεταξύ άλλων έθαψε το μνημόνιο και "κοινώνησε" την Αντωνίου που κατόπιν εορτής αντιλήφθηκε την ταυτότητά του και έβγαλε ανακοίνωση.






Η δήλωση της Αντωνίου είναι:

«Η ορθοδοξία, έχει αντέξει, στο πέρασμα των αιώνων, τις επιθέσεις από πολύ σκληρούς και σοβαρούς διώκτες. Ασφαλώς και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από το καρναβάλι – Διαμαντόπουλο, που προσπάθησε να την ευτελίσει.
Από την μεριά μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον συλλυπηθώ θερμά για το ήθος και τον πολιτισμό του».

Υ.Γ. Με έκπληξη βλέπω κάποιους να πέφτουν από τα σύννεφα. Μα αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.









Δεν υπάρχουν σχόλια: