Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Αποχώρησε ο Ν. Γκαβαρδίνας- Πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Άδειασε το γραφείο του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Νίκου  Γκαβαρδίνα εδώ και λίγες μέρες αφού η παραίτησή του από το αξίωμα είναι οριστική και αμετάκλητη όπως γράψαμε την προηγούμενη βδομάδα. Ο κ. Γκαβαρδίνας ήδη έχει πάρει από το γραφείο του στο δήμο όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και δεν δίνει το "παρών" την τελευταία εβδομάδα περιμένοντας την Παρασκευή 15 Μαρτίου να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραμονή του στο αξίωμα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ...
ο δήμαρχος της Αλεξάνδρειας η αποχώρηση του στενού του συνεργάτη από τον κύκλο της διοίκησης οφείλεται σε ανυπέρβλητους προσωπικούς λόγους που αντικειμενικά δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στην θέση του. Βέβαια, φήμες φέρνουν τον αντιδήμαρχο να είναι δυσαρεστημένος διότι δεν αξιοποιήθηκε στο βαθμό που αυτός ήθελε και επιθυμούσε και αντιμετωπίστηκε ως ένας εκ των είκοσι δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Ως "ίσος προς ίσο".
Είναι προφανές ότι η αποχώρηση του Ν. Γκαβαρδίνα από την τρέχουσα διαχείριση της καθημερινής διοίκησης στο δήμο θα επιφέρει ένα αναπόφευκτο πλήγμα στην εικόνα της διοίκησης. Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος ήταν εμποτισμένος με την στρατιωτική κουλτούρα και εν πολλοίς λειτουργούσε στη βάση αυτή και είχε βάλει την δική του σφραγίδα σε αρκετές δράσεις και συμπεριφορές του μηχανισμού του δήμου.
Κλείνοντας να πούμε ότι ο Ν. Γκαβαρδίνας θα παραμείνει ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και η απόφασή του είναι να ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία με το τέλος της θητείας της διοίκησης Δημητριάδη. Τούτο σημαίνει ότι η σημερινή του απόφαση είναι να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2014

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διέσωσε μεγάλο μέρος από την φθίνουσα αξιοπρέπεια του.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη τι νόμιζες? τα αυγα τα αλωνίζουν? πηρες παπουτσι και ησυχασες? τζαμπα έτρεχες στα μνημόσυνα να βγαλεις τον Δημητριάδη δήμαρχο. Δέν ήξερες, δε ρώταγες και κανέναν απ το Πλατύ τι άνθρωπος είναι?