Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3 12μμ - ΜΑΡΤΙΟΥ & ΔΕΛΦΩΝ

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έχουν κάνει σαφές ότι θέλουν να βάλουν πόδι στις γειτονιές της ανατολικής Θεσσαλονίκης με εμφανίσεις σε λαϊκές αγορές, όπως στην Κανάρη και στη Γρηγορίου Ε’ το προηγούμενο διάστημα. Ξέρουν ότι είναι... απομονωμένοι, γι’ αυτό και εμφανίζονται με αστυνομική προστασία. Όμως ο στόχος τους είναι μέσα από τέτοιες«παρελάσεις» στις λαϊκές να επιβάλουν με τον τρόμο την παρουσία τους.
 
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!
 
Τώρα που είναι ακόμα νωρίς πρέπει να τους φράξουμε το δρόμο. Να δείξουμε ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Ολοκαυτώματος είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας. Πριν λίγες μέρες η Θεσσαλονίκη είχε μια θλιβερή επέτειο, την εξόντωση των Εβραίων της πόλης από τους προγόνους της Χρυσής Αυγής, τους ναζί κατακτητές και τους συνεργάτες τους.Δε θα επιτρέψουμε σ’ αυτή τη συμμορία δολοφόνων να συνεχίσει αυτό το έργο,τρομοκρατώντας τους μετανάστες και οποιονδήποτε δεν ταιριάζει στα φασιστικά τους πρότυπα! Γι’ αυτό διαδηλώνουμε το Σάββατο 23 Μάρτη με σύνθημα: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! NO PASARAN!
Και προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 30 Μάρτη, 2μμ στο Αγ. Βενιζέλου, για Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά χωρίς προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: