Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ- ΣΗΜΕΡΑ- Ανακύκλωση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών στην Πλ. Ωρολογίου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Βέροιας για την προώθηση ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών στην τοπική κοινωνία, συνεχίζεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων που έχει...
ξεκινήσει από το 2006.

Ετσι, σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου, στην πλατεία Ωρολογίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μικρών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών, με την συνδρομή συμπολιτών της τοπικής οργάνωσης «Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας», που εθελοντικά συνδράμουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης.

Διευκρινίζεται ότι οι συσκευές που θα συγκεντρωθούν θα οδηγηθούν στον ειδικό χώρο που διαθέτει ο Δήμος στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει με την Εταιρεία «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» η οποία επίσης συμμετέχει στην εκδήλωση.

Από τον Δήμο καλούνται οι κάτοικοι να συνδράμουν στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειας φέρνοντας το Σάββατο 23 Μαρτίου τις άχρηστες μικροσυσκευές στην Πλατεία Ωρολογίου, εκεί που θα τους περιμένουν οι εθελοντές συνδημότες τους.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο χώρο, στην πλ. Ωρολογίου, λειτουργεί η εγκατάσταση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης χάρτινων, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών. Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διάδοση ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών στο ευρύ κοινό θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: