Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC - 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο 12% η Χρυσή Αυγή

Νέα δημοσκόπηση στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνει την άνοδο των ναζιστών που βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη αποδοχή από την εκφασισμένη ελληνική κοινωνία που όντας απολίτικη στρέφει το βλέμμα της στους φασίστες που...
υπόσχονται "αίμα" και "τσεκούρι".
Εναντίον των εχθρών που είναι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι διαφορετικοί, οι ΑμΕΑ.

Προσωπικά δεν απορώ διότι έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και στα αριστερά κόμματα υπάρχουν μεγάλα ποσοστά εναντίον των μεταναστών, προκρίνουν λύσεις τύπου "Ξενίου Διός" κλπ. Συνεπώς, δεν πρέπει να υπάρχει απορία.
Υπάρχει ωστόσο θυμός εξ αιτίας της συνεπούς υποκρισίας των κομμάτων της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) που τίποτα δεν κάνουν εναντίον της  φασιστικής απειλής. Την αντιμετωπίζουν με ανακοινώσεις και υπόσχονται οι του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα λύσουν το θέμα όταν γίνουν κυβέρνηση.
Το ΚΚΕ λέει κάτι διαφορετικό;

Όπως και να΄χει η συμμορία του Μιχαλολιάκου εκτινάσσεται στο 12% και έπεται συνέχεια εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να κάνει παρελάσεις με τους μπάτσους, το ΚΚΕ θα ομφαλοσκοπεί και θα περιμένει τη λαϊκή εξουσία να συμβεί από μόνη της κλπ κλπ

Κατά τα άλλα, τρίτο κόμμα και σε αυτήν την δημοσκόπηση έρχεται η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ που συγκεντρώνει 12% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 7%, το ΚΚΕ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στήν επόμενη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στο 20%