Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός νόμου να βγει η Χρυσή Αυγή- Από ΚΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ το περίμενα από τη ΔΗΜΑΡ ήρθε

Την έκπληξη έκανε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος και εγώ προσωπικά χαιρετίζω την πρότασή του που είναι να τεθεί εκτός νόμου η συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος σήμερα το πρωί και έθεσε επιτέλους το θέμα στην επίσημη ατζέντα. Θα περίμενα βέβαια να το θέσουν το ζήτημα αυτό τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα ανακλαστικά τους είναι...
προβληματικά ή τους απασχολούν άλλα ζητήματα.

Η συμμορία της Χρυσής Αυγής ούτε κόμμα είναι ούτε πολιτική παράγουν. Είναι μια συμμορία οργανωμένων δολοφόνων και νταβατζήδων, μια δράκα θρασύδειλων υπανθρώπων που δέρνουν κατά ομάδες, μαχαιρώνουν ανύποπτους πολίτες, καίνε σπίτια και μαγαζιά. Όλοι αυτοί και όσοι δημόσια αναπαράγουν τον φασιστικό τους λόγο πρέπει να αντιμετωπιστούν ως κοινοί ποινικοί εγκληματίες και να τελειώνει η ιστορία εδώ.

Ο φασισμός δεν προσφέρεται για επίδειξη φανατικής θεσμολαγνίας ούτε για να φτιάξει κάποιος το προφίλ του λέγοντας τη γνωστή αηδία "ότι θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να λες την άποψή σου".

Επιτέλους, οι συμμορίτες πρέπει να εξαφανιστούν από την πιάτσα. Οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή και οι πάσης φύσεως φασίστες να λουφάξουν γιατί θα κρέμεται από πάνω τους ο ποινικός νόμος.

Η παραπάνω διαπίστωση είναι θλιβερή διότι ένας αστικός θεσμός, έρχεται να σώσει την παρτίδα κι όχι η δυναμική που ανέπτυξε το αριστερό, αντιφασιστικό Κίνημα που ως γνωστόν είναι ανύπαρκτο ή κατατεμαχισμένο ή συκοφαντημένο.
Έρχεται η ΔΗΜΑΡ και ίσως και η Κυβέρνηση Σαμαρά που έχει εξαπολύσει την επιδρομή με το "Ξένιο Δία" να βγάλει εκτός νόμου τη συμμορία του Μιχαλολιάκου κι όχι η πολιτική πάλη των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, μπορεί να νιώθουν δικαιωμένες κάποιες αριστερές δυνάμεις που με συνέπεια και επιμονή χρόνια  τώρα έχουν προτάξει την αναγκαιότητα της αντιφασιστικής πάλης. Αλλά, φτάνει αυτό;

ΥΓ- Ας μη βιαστούν ορισμένοι αγωνιστές του φ/β να κατηγορήσουν ή να λοιδωρήσουν τον Ανδρ. Παπαδόπουλο επειδή ανήκει στη ΔΗΜΑΡ. Ας κρίνουν πρώτα τη δική τους στάση απέναντι στους συμμορίτες του Μιχαλολιάκου και μετά να μιλήσουν.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εκεί που ίσως να το πήγαινες καλά, έρχεται το ΥΓ και... άδειασε η καρδάρα!!!
Απορώ: Προς τι ο φόβος μην τυχόν και αντιδράσουν κάποιοι από το FB στα όσα γράφεις???
Αλήθεια, πιστεύεις και συ πως η Αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εννοώ,) στήριξε στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα τη ΧΑ, όπως έβγαλαν εύκολα το συμπέρασμα τα ΜΕΓΑλα κανάλια και εφημερίδες, επειδή δεν ψήφισαν τη σούπα-σούπα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ???
Ή μήπως δεν φαίνεται από την καθημερινή πρακτική ποια είναι η θέση του καθένα (πολίτη ή κόμματος) κατά των φασιστών, ρατσιστών και ναζιστών της ΧΑ??