Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κάλεσμα για ενωτική αντιφασιστική δράση στη Λαϊκή Αγορά

Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα έχουν αποδυθεί σε ένα ανηλεές κηνύγι εναντίον μεταναστών και ντόπιων με το πρόσχημα της αποκατάστασης της νομιμότητας. Οι φασίστες καλούνται από σωματεία σφραγίδες ή αφεντικών εκμεταλλευτών που με τη βοήθεια των συμμοριτών εξυπηρετούν τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει με μαζική αντεπίθεση των αντιφασιστών κατά τόπους.

Σε κάθε τόπο πρέπει να...

ορθώσουμε ένα μαζικό αντιφασιστικό μέτωπο που δε θα περιορίζεται σε ανακοινώσεις και χάπενιγκ αλλά με ενεργητικό τρόπο θα παρεμβαίνει στις εξελίξεις. Θα προλαμβάνει γεγονότα όπως αυτά που έλαβαν χώρα στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι.

Η ΚΕΕΡΦΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν τους αριστερούς, τους κομμουνιστές, τους αντιφασίστες, τους ανένταχτους πολίτες που νοιάζονται και αντιδρούν στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας να αποδείξουμε στην πράξη ότι μπορούμε να ακυρώσουμε τις φασιστικές δράσεις με δικές μας "αντι-δράσεις".
Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν το "παρών" το Σάββατο το πρωί στις 10, στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Αλεξάνδρειας ώστε να περιφρουρήσουμε πολιτικά το χώρο από πιθανή έφοδο των ναζιστών- συμμοριτών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρο δράσης. Κάνουν εφόδο σε χώρους όπου απουσιάζει το κίνημα και αυτό πρέπει να αντιστραφεί. "Καταλαμβάνουμε" εμείς τους χώρους αυτούς και τους απωθούμε. Εμείς θα είμαστε εκεί και παντού όπου οι φασίστες θέλουν να γίνουν οι νταβατζήδες του συστήματος και δε θα το επιτρέψουμε. Ο φασισμός τσακίζεται στην πράξη κι όχι στα λόγια. Ελάτε να αναγκάσουμε τα φίδια να γυρίσουν στις τρύπες τους.


-Χώρος συγκέντρωσης: Κτήριο παλιάς Εθνικής τράπεζας, στις 10 πμ









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος προσφέρει μια κινηματικού χαρακτήρα σύγκρουση στους φασίστες ρισκάρει μια ήττα που θα οδηγήσει αυτήν την αγέλη στην κατοχή και νομή του πιο ισχυρού λάφυρου,της κρατικής βίας.Μονο αν ο φόβος φωλιάσει στο "μυαλό;;"κάθε φασίστα χωριστά αυτή η αγέλη θα διαλυθεί.

Θέλουν και επιζητούν την πολιτική αναγνώριση μέσα απο μια μαζική σύγκρουση με την αριστερά στο δρόμο.Δεν πρέπει να τους χαρίσουμε
αυτό το προνόμιο.

Αν σπέρνουν το φόβο,τότε πρέπει να θερίσουν τον τρόμο.Δεν χωράει κουβέντα και πολιτική αντιπαράθεση.