Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

"Πόρτα" και προειδοποίηση του Δήμου Βιάννου στους Φασίστες της Χ.Α να μην πάνε στο Ολοκαύτωμα

''Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βιάννου στη συνεδρίασή του της 3ης Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ο επίσημος εορτασμός της θλιβερής επετείου του Ολοκαυτώματος των χωριών του Δήμου Βιάννου.

Έχουμε την πληροφορία ότι...
μέλη και στελέχη κόμματος «Χρυσή Αυγή», προτίθενται να παρασταθούν στις εκδηλώσεις μνήμης. Τους διαμηνύουμε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον Μαρτυρικό μας τόπο.

Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς τιμούμε τη μνήμη προσφιλών και αγαπημένων προσώπων, που έχασαν τη ζωή τους, με τον πλέον άνανδρο τρόπο από τους Ναζί κατακτητές, και το αίμα τους είναι ακόμα νωπό στον τόπο των εκτελέσεων .

Οι ίδιοι αυτοί κατακτητές, αφού λεηλάτησαν τα σπίτια μας, τους έβαλαν φωτιά!

Επαναλαμβάνουμε: είναι ανεπιθύμητος στην Μαρτυρική, αιματοβαμμένη περιοχή μας κάθε φορέας ή πρόσωπο που διακατέχεται από ναζιστικές ιδέες . Ας μην επιχειρήσουν λοιπόν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί σύσσωμος ο λαός του μαρτυρικού μας Δήμου θα σταθεί σθεναρά απέναντί τους.''

ΤΗ ΒΙΑΝΝΟ ΚΑΙ Τ' ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΨΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ/
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ !


Οι συμμορίτες της ναζιστικής οργάνωσης έβγαλαν ανακοίνωση όπου λένε μεταξύ άλλων φληναφημάτων ότι δεν είχαν πρόθεση να παραστούν στην εκδήλωση κι ότι αν θέλουν να τιμήσουν τους πεσόντες θα πάνε σε ανύποπτο χρόνο.

1 σχόλιο:

Νigra είπε...

πριν απο δυο χρονια επισκεφτηκα σχεδον ολα τα στρατοπεδα συγκεντωσης στην Πολωνια,Αουσβιτς, Μπιρκεναου, Τρεμπλινκα...Αν καποιος δεν δει απο κοντα τι εχει συμβει εκει δεν μπορει καν να φανταστει το μεγεθος του Ολοκαυτωματος εστω κι αν οτι υπαρχει τωρα ειναι απομειναρια των στρατοπεδων.Οι φωτογραφιες που εβγαλα δεν μπορουν ν αποτυπωσουν στο ελαχιστο τη φρικη, επτα τοννοι μαλλια Εβραιων εξακολουθουν να υπαρχουν ακομη εκει,κρεματορια, ταφοι,θαλαμοι αεριων.Η ενοχη η οποια ενοχη των Γερμανων θα πρεπει να τους ακολουθει για αμετρητες ακομη γενιες,κι οι οποιοι Ναζι της εποχης μας οχι μονο δεν πρεπει να παρευρισκονται σε τετοιες εκδηλωσεις αλλα αν εμφανιστουν να γινει μαχη μαζι τους, γιατι αρκετα πια μαζι τους, ειναι ολη η μαφια κι η αλητεια στη συγχρονη μορφη της.