Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα επίθεση από τους συμμορίτες της Χ.Α- Μαχαίρωσαν ταξιτζή και έκαψαν κουρείο

Αρχίζει και χοντραίνει το σκηνικό με τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής να έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και να πραγματοποιούν την μια επίθεση μετά την άλλη. Χτες το βράδυ σειρά είχε ένας πακιστανός κουρέας στο κέντρο της Μεταμόρφωσης όπου είδε το μαγαζί του να καίγεται και ένας έλληνας ταξιτζής που ήταν μέσα ως πελάτης μαχαιρώθηκε από τα...

ασπόνδυλα, επτά τον αριθμό, που επιτέθηκαν ξαφνικά.
Είναι  προφανές και αυτονόητο ότι η αποθράσυνση αυτή έχει να κάνει τόσο με την ανυπαρξία της Αριστεράς από τους δρόμους όσο και από την ανοχή και σε πολλές περιπτώσεις συνεργασία της αστυνομίας. Αντί ο Δένδιας να κάνει τον ζόρικο ας φροντίσει να τους μαζέψει, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Τους γνωρίζουν όλους οι ένστολοι κατά τόπους.

Δείτε το ρεπορτάζ από την τοπική σελίδα ΕΚΦΡΑΣΗ

Επίθεση 7 ατόμων σε κομμωτήριο Πακιστανού σε κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης. Έριξαν μολότωφ και μαχαίρωσαν πελάτη. Κατόπιν εορτής η παρουσία της αστυνομίας. Παρόμοιο περιστατικό την Παρασκευή 07.09, σε σπίτι αυτή τη φορά.

Η ωμή βια αυτόκλητων “προστατών” χτύπησε την πόρτα της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, 7 άτομα επιτέθηκαν με ρίψη μολότωφ σε κομμωτήριο που διατηρεί Πακιστανός υπήκοος επί της οδού Γκινοσάτη στο κέντρο της Μεταμόρφωσης. Η επίθεση συνοδεύτηκε από μαχαίρωμα Έλληνα πελάτη (οδηγού ταξί), ο οποίος ήταν στο μαγαζί και αντέδρασε στην επίθεση. Τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμα δυο εργαζόμενοι στο κομμωτήριο. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο ιδιοκτήτης είχε δεχτεί επανειλημμένες ενοχλήσεις για να κλείσει το μαγαζί και να φύγει, Προ 10ημέρου περίπου είχαν σπάσει - “άγνωστοι” πάλι – την τζαμαρία του καταστήματος. Στο χώρο επενέβησαν η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ., φυσικά μετά το γεγονός και αφού οι δράστες είχαν διαφύγει.

Το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο στη Μεταμόρφωση. Την προηγούμενη Παρασκευή ξημερώματα έγινε επίθεση σε σπίτι Πακιστανών στην οδό Πάρου στην Μποφίλια, την οποία απέτρεψαν γείτονες που κάλεσαν την Άμεσο Δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία της Έκφρασης με το αστυνομικό τμήμα της Μεταμόρφωσης, δεν γνώριζαν κάτι από το συγκεκριμένο περιστατικό (σήμερα 10.09.2012)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: