Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στη διαδήλωση της ΔΕΘ οι εφοριακοί Ημαθίας- Πέλλας- Πιερίας

Στις 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη είναι το μεγάλο ραντεβού των συνδικάτων, των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας που θα στείλει το μήνυμα ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε μοιρολατρικά την ισοπέδωση της ζωής μας.
Όσο πιο μαζικό είναι το συλλαλητήριο, τόσο πιο ηχηρό θα είναι μήνυμα ότι δεν θα μπορέσουν περάσουν τα...
βάρβαρα μέτρα τους.
Είναι ένα νέο ξεκίνημα μάχης για να σταματήσουμε τα σχέδιά τους για κλείσιμο των υπηρεσιών μας, για απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτικοποιήσεις αντικειμένων κλπ.
Η νέα συγκυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού μέσα σε ελάχιστο χρόνο εγκατέλειψε κάθε υπόσχεση διαπραγμάτευσης του μνημονίου και κυνικά προωθεί με ταχύς ρυθμούς, μέτρα καθαρής ληστείας των εργαζομένων και αδύνατων της κοινωνίας, σε όφελος των τραπεζιτών και των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Εύθραυστη περισσότερο από ποτέ, η νέα συγκυβέρνηση της συμφοράς δεν πείθει πλέον κανέναν, με την κινδυνολογία της περί χρεοκοπίας, αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι η εφαρμογή αυτών των σχεδίων της, θα αποτελέσει την οριστική χρεοκοπία του λαού, που ήδη έχει γυρίσει δεκαετίες πίσω, στην εποχή της ξυλόσομπας και της μαζικής μετανάστευσης.
            Ούτε αναμονή, ούτε υποταγή στα σχέδιά τους. Με τη μαζική παρουσία μας το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Δ.Ε.Θ., να αποδείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί και αποφασισμένοι να παλέψουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, αποφάσισε να συμμετέχει οργανωμένα και μαζικά στο συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ. και καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στους αντιπροσώπους του συλλόγου σε κάθε υπηρεσία, ώστε έγκαιρα να οργανωθεί ο τρόπος μετάβασής μας στη Θεσσαλονίκη.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: